Pred niekoľkými rokmi som ochutnal Rajec Sedmikrásku, voči ktorej som bol skeptický. Sedmikrásky mám rád, ale myslím si, že ak niečo, tak smrdia. Po napití sa z tohto Rajca som si povedal, že to nevonia ako sedmikrásky, ale každopádne mi to veľmi chutilo.
Zavrieš oči a cítiš sa jak na krásne rozkvitnutej lúke. To ma trošku navnadilo skúmať toto mnou neprebádané územie aj ďalej. Púpava mi chutila ako ovocie, ktoré začína hniť, šalvia ako cukríky Verbena, materina dúška bola OK, ale najviac som si fičal na sedmikráske. A potom som sa dozvedel, že mali aj nejakú verziu Letná búrka. To ma náramne zaujalo, nevedel som si predstaviť, ako to chutí. Hľadal som ju v obchodoch, ale najbližšie som sa dostal k úspechu vo Verexe, kde som videl cenovku, ale vody nikde Zamestnanci nevedeli, kedy príde, a po pár týždňoch aj cenovka zmizla. Napísal som do Rajca, ale povedali, že to bola limitovaná edícia, ktorá už nikde nebola dostupná a nevedeli, či ešte bude.
A ja som ju nikdy ani neopáčil
Týmto prosím tých z Vás, čo ju pili, aby ste sem napísali, ako Vám chutila, k čomu by ste to prirovnali a hocičo iné v súvislosti s ňou.
@pubertslatinocelny Sak vobec nesi stary. Len ma prekvapuje, ze si pamatas na taku vodu, lebo ja som ani netusil, ze taka edicia bola. No kazdopadne, skus ich poprosit, ci pre teba nenaplnia jednu flasu v Rajci. Ale drzim palce, nech ju raz ochutnas!
@kaiserchief1 ved ja som dufal, ked som im ten email napisal, ze mi odpisu "viete co, pan Slatinocelny, kedze ste taky mily a tak velmi bažíte po letnej búrke, máme tu na sklade zabudnuté jedno balenie, ktoré už nemalo zmysel posielať do predaja, tak ak nám dáte svoju adresu, pošleme vám ho zdarma ako prejav vdaky za vasu podporu", ale nič také sa nestalo
Ale mám pocit, že bola taká pomerne aromatická, bola to zmes rôznych bylín a chutila ako keby teplá letná búrka prešla cez lúku a vodu z lúky si zlial a vypil (teda to je iba predstava, v skutočnosti by to tak samozrejme nechutilo).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A ja som ju nikdy ani neopáčil
Týmto prosím tých z Vás, čo ju pili, aby ste sem napísali, ako Vám chutila, k čomu by ste to prirovnali a hocičo iné v súvislosti s ňou.
Zo srdca ďakujem.