boh vie ako silno su natlakovane, no. podla mna by sa to dalo spravit tak, ze to das cele do igelitky a prerazis vrch, ale ruku do ohna za to nedam. pisu, ze to staci na pol litra slahacky, cize to asi nebude az pod takym tlakom, ale riskovat by som to asi neriskoval
@notme neviem si to dost dobre predstavit :/ ak by sa mi to aj podarilo nejakym zazrakom otvorit, nemam zarucene, ze cely objem by neunikol, len tak do luftu.. este sa zabijem na slahackovych tubach na silvestra to by bola nominacia na darwinovu cenu @Lacius tebe nedaju
aj rajský plyn sa dá relatívne ľahko vyrobiť... a to pomalým zohrievaním kryštalického dusičnanu amonneho... sranda je v tom, že keď sa to preženie s teplotou tak dusičnan detonuje... treba vedieť ako
NH4NO3 sa dá kupiť v drogerii ale treba z neho filtráciou odstrániť dolomit a potom nechať vykryštalizovať
(to bola len taká perla, neverím tomu, že by sa to tu niekto z osadenstva birdzu pokúšal robiť doma )
@notme Ja som čítal, že tie tlakové nádobky sa zvyknú otvárať kombinačkami tak, aby sa vypustili do balónika a potom z neho sa to nasáva. Vraj je to dosť rozšírené v niektorých krajinách, len u nás je to málo známe.
Na tie, čo si ty pridal kliešte asi nefungujú, ale na tých starých to šlo v pohode.
@ps102 tak tie stare sa dali odsrubovat a ked to dokazes dostat do stadia, ze to pomaly sycat, tak uz nieje problem to do dacoho zachytit. ach, veruze tieto nove standardy komplikuju fetakom zivot
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@Wewo operovat idem ale ne, diky
@Lacius tebe nedaju
Mne hej, stačí zavolať známemu a objednať to cez firmu.
NH4NO3 sa dá kupiť v drogerii ale treba z neho filtráciou odstrániť dolomit a potom nechať vykryštalizovať
(to bola len taká perla, neverím tomu, že by sa to tu niekto z osadenstva birdzu pokúšal robiť doma )
Na tie, čo si ty pridal kliešte asi nefungujú, ale na tých starých to šlo v pohode.