Stretli ste sa už s niekym, koho ste dovtedy poznali len cez PC? Ak áno, ako dlho ste si písali? Ako to nakoniec skončilo? btw, ja som to raz skúsila a ozaj váham či to nebolo prvý a posledný krát
skúšala... nepísali sme si nejak príliš dlho, resp. nie intenzívne.. a skončilo to dlhoročným vzťahom (nebolo to jediné takéto stretnutie, ale určite najvýznamnejšie pre mňa... )
zacali sme minuly marec trvalo to do decembra kym dosol domov, boli sme 2 vecery po sebe, teraz ma zas dojst, tak cakam a bolo 1.vyrocie a zatial len toto take stale
este v novembri , to bola taka haluuuuuz ze zatal ho nechcem vidiet
Nie. Za celú moju pokec kariéru mi napísali sami asi 3 noví ľudia a neboli mi sympatickí. Ani tie krátke rozhovory ma príliš nebavili. Takže som nemala dôvod stretnúť sa...
hej , keď som bola prváčka na strednej - som mala 2 pokec stretká a obe dopadli katastrofálne xD prvý raz chalan neprišiel a vykašlal sa na mňa xD a druhý raz to bolo maximálne trápne a tak som radšej zdúchla domov odvtedy som si povedala, že už nikdy viac
ale je jeden chalan, s ktorým sa poznáme cez net už skoro 5 rokov a je úplne super... sme jak brat a sestra, proste super kamoši, máme rovnaké záujmy, píšeme si o všetkom, radím mu ako na jeho crush a videli sme sa len 2x za život, ale bolo to ako keby sa poznáme od škôlky takže s ním stretnutie nebanujem
Nie s vela ludmi ktorych som spoznal na nete som sa stretol. Ak tak rozmyslam ani dve ruky mi netreba na zratanie tych osob. Z toho s jednou takouto osobou sme spolu mali 4,5 rocny vztah. Takze verim ze aj cez net sa da niekoho normalneho spoznat i ked asi je to len o stasti a nahode
nechce sa mi rozpisovať..písala som to sem už veľa krát....každopádne... každé stretko bolo niečím super..niektoré končili vzťahom , niektoré super fajn novým kamošom , niektoré "never ever again" ...niektoré úsmevné ...atď atď .. pol roka som mimo hru a asi by som sa mala vrátiť
7x ktoré považujem za také nejaké... podstatné, 7x z toho to bolo úplne v pohode. písali sme si dovtedy cca medzi dvoma mesiacmi a pol roka. plus jedna výnimka, kamarátka s ktorou sme sa pred stretnutím poznali cez net asi dva roky...
Raz som si pisal s jednym dievcatom este na pokeci a zistili sme ze byvame na rovnakej ulici tak sme sa po case stretli a tak som spoznal svoju uplne prvu priatelku a vydrzalo nam to 8 mesiacov
ale je dobrá skúsenosť, pokiaľ si vezmeš to, že nemáš, čo stratiť a veľa nečakáš.stretol som sa viackrát. najlepšie bolo, čo som spoznal jednu Češku omylom napísala mi na mail tak sme sa dali do emailovania a došlo o cca.pol roka k stretnutiu resp. skôr dovolenke na týždeň v Tatrách. neskutočné zážitky pre 18 ročného chlapca, keď po izbe behá 23-ročná nádherná dlhonohá blondína týždeň väčšinou iba v podprsenke a nohavičkách, vtedy zdalo sa mi to ešte ako niečo neobyčajné tiež aj výlety boli s ňou super...
osobne však internet stretká sú už na pokraji môjho záujmu a zariekol som sa, že stretávky nebudú už. nevyhovuje mi ten spôsob a nedokážem sa na nejakú tu hodku alebo dve hodky uvoľniť pri niekom cudzom, ktorého vidím po prvýkrát navyše dnešný svet je uponáhľaný. každý sa náhli niekam, proste nevyhovuje.
z nudy som jedného krásneho večera išla na pokec (často sa bavím na tých RPčkach) a väčšinou len čítam, neodpisujem... Napísal mi chalan, pozrela som si profil, ale neodpísala som... Napísal zas tak som odpísala, že šak sa aj tak nudím. Bolo to niekedy po vianociach.. písali sme si mnoho hodín celý silvester smsky a tak a chcel sa stretnúť. Ja som sa predtým nikdy s nikým nestretla cez net, mám iné možnosti, ktoré uprednostňujem, ako spoznať nových ľudí... no nakoniec (ani sama neviem prečo) som sa s nim 3. januára stretla a dopadlo to nad moje očakávania. Začali sme sa stretávať častejšie, každý deň a už sme pár vyše 2 mesiacov a sú to najlepšie mesiace po dlhej dobe... Veľa ľudí nám hovorí, že sme "dokonalý" pár a je nám super. Aj napriek vynikájucej skúsenosti by som sa, ale už asi s nikým nestretla cez net... Mala som šťastie a som rada
mňa musíš poprosiť, ja sa sama na stretká neponúkam
inak mohol by @admin odjebať tie úvodzovky z nadpisu, lebo jak chuj sa musím k tomuto fóru preklikávať cez históriu, keďže v reakciách mi to nezobrazuje nadpis ani nič, na čo by sa dalo kliknúť.
poznala som sa s ním z autobusu,ale to len pár krát sme sa videli,on ma našiel na nete,po mesiaci myslim sme sa stretli a potom po mesiaci uz boli spolu a o par dni to uz bude rok co sme spolu a toto nebudem nikdy lutovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
pretože na internete môžu byť ľudia iní....a väčšinou aj sú
s druhym dokopy asi 4 mesiace....
s ostatnymi tak kamaratsky normalne, s niektoymi som fasa kamaratka (pozdravujem @l1me ) s niektorymi nic.. tak.. vies jako
ale nie na ucely rande ale kamaratstva
dokym som sa sem neregistroval tak s nikym...
este v novembri , to bola taka haluuuuuz ze zatal ho nechcem vidiet
takže sa tomu radšej vyhýbam, ale zopár takých bolo.
ale je jeden chalan, s ktorým sa poznáme cez net už skoro 5 rokov a je úplne super... sme jak brat a sestra, proste super kamoši, máme rovnaké záujmy, píšeme si o všetkom, radím mu ako na jeho crush a videli sme sa len 2x za život, ale bolo to ako keby sa poznáme od škôlky takže s ním stretnutie nebanujem
Ale nie v zlom.
to ja len vselijaky slang a narecô
ako prvé stretnutia bývajú trápne, ale tie potom sú už ppči
a pokial to nebola nahoda, tak to robim az po dost dlhom case,cest vynimkam
polroka som si pisala s chlapcom, a aj ked to bolo trapne a divne, uz cez net sme si pisali lubim ta a ked sme sa stretli, vazne sme sa lubili
A už vôbec by som s ním nešla na pivo.
A už vôbec by som s ním nezačala chodiť!
stretol, dopadlo to aj dobre, aj nie až tak dobre
a s bývalým...ehm...kedže je to bývalý, tak to asi až tak super nebolo....
s druhou som si písal asi 4 mesiace a išli sme von a rozumieme si natoľko, že sme sa stali najlepšími priateľmi
plus samozrejme veľa trápnych stretnutí, na ktoré keď si spomeniem vždy sa na nich smejem
Ja som ten typ, čo má záujem iba o chlapov, ktorým sa nepáči. Akonáhle vidím záujem aj zo strany chlapa, seriem naňho.
A dopadlo to všelijako, prevažujú ale kladné skúsenosti...
aaa pak ešte s @horsiq -om, s ktorým sme sa jaksi stentovali
neľutujem.
osobne však internet stretká sú už na pokraji môjho záujmu a zariekol som sa, že stretávky nebudú už. nevyhovuje mi ten spôsob a nedokážem sa na nejakú tu hodku alebo dve hodky uvoľniť pri niekom cudzom, ktorého vidím po prvýkrát navyše dnešný svet je uponáhľaný. každý sa náhli niekam, proste nevyhovuje.
neviem o tom, že by si ma bol niekedy niekam volal
tak @51 môžem rovno aj tebe preposlať
mňa musíš poprosiť, ja sa sama na stretká neponúkam
inak mohol by @admin odjebať tie úvodzovky z nadpisu, lebo jak chuj sa musím k tomuto fóru preklikávať cez históriu, keďže v reakciách mi to nezobrazuje nadpis ani nič, na čo by sa dalo kliknúť.