prve rande - daco ako zabavny park, v parku ist krmit kacky, zoologicka. nech sa je o com rozpravat ked zacne konverzacia viaznut.
kino a/alebo restauraciu by som nechala na inokedy - nemozete sa poriadne porozpravat.
na prve rande rozhodne neodporucam ist na pivo alebo vino alebo mineralku alebo cokolvek. je to divne, nemate kam ujst, obaja ste nervozni a len cumite do poharov a vymyslate aku polozit dalsiu otazku.
podakujte mi neskor.
@pachirisue možno mu už došli nápady... alebo, pokiaľ máva rande pravidelne len v posteli to chce trochu zmeniť, ono to po pár týždňoch omrzí
@idiotproof na moje posledné prvé rande som šla na víno, potom sme tým pokračovali aj na druhom a treťom rande a práveže konverzácia vôbec neviazla... najprv sa začnete rozprávať o víne a potom ti ono rozviaže jazyk minerálka a pivo je iná vec, to je taká, piata cenová aspoň káva alebo džús...
@dominikskohel tak si dajte oproti sebe stolicky a uprene si pozerajte do oci.. kristova noho sam nevies co by si od radosti ale spicovat vsetko ostatne na to ta je..
@kitty7 tesim sa s tebou ze ti to vyslo, nie kazdemu to musi vyjst. ani mineralka ani pivo nie je nutne piata cenova, kava je na rano kym neviem ako sa volam a dzus je poopicna kura. ak by ma chlap pozval na dzus tak na neho pozriem velmi ale velmi skaredo a to je jediny kontakt ktoreho by sa mu odo mna dostalo.
@idiotproof tak vidím, že rozmýšľame úplne inak kávu pijem kedykoľvek počas dňa, kľudne aj na večer... džús je podľa mňa dobrá nealko alternatíva, na poopičné stavy mi slúži minerálka alebo slepačí vývar... na pivo sa podľa mňa chodí s kamarátmi majú to tí chlapi ťažké tuším s nami
Ja by som šla niekde, kde by som sa niečo nové naučila, niečo nové zažila alebo sa minimálne deň z toho zážitku smiala.
Buď si v takto krásnom, prenádhernom počasí výjsť do hôr v slimačom tempe na piknik. To toto ma nik ešte nevzal, len trapné chaty a alkohol, tak myslím si, že nie som jediná, čo by ju to potešilo. Teda samozrejmé, ak náhodou, čo pochybujem, nemáš takú, čo si myslí, že včelička či chrobák je koniec sveta.
Potom možno nejaký horúci kúpel vonku.
Neviem, zahrať si tenis,badminton a tak.
Ale ani kvalitným divadelným predstavením v miestnom divadle by si nič nepokazil
Ee na luku ju neber. Ja som raz jednu zobral a potom sa kamoske zdoverila ze " myslela aom si ze budeme trtkat a nie hviezdy okukovat na luke niekde u pic.... " Poeticka dusa to bola. A moja rada. Musis odhadnut podla jej povahy a zalub.
na mojom mieste je asi dobrá túra a prechadzat sa alebo po horách liesť alebo len príjemná prechadza v parku a podobne (a hlavne idealne si naplanovat kde a kade pojdeš, lebo ked si nic nenaplanujes ako ja vasinou, tak katastrofa )
ale ťazko povedat... to musis ty vediet co ta bavi, pri com si tak prirodzenejsi, lebo ked nebudes to ty sam, ale budes niekto "iny", tak potom pravdepodobne budes mat len neuspech.
mne sa pacilo ked sme sa s frajerom chodievali zozaciatku previast na bmx a longu na cyklo pobliz mesta, to bolo fakt supis
alebo este navecer niekam kde sa daju pekne sledovat hviezdy
hm, co takto kupit listky na lod z BA do Viedne a spat (Twincity Liner) a urobit si vyletik? nejaky ten Schonbrunn, kavicka pri Stephans Dome. mozno Prater alebo s umeleckou dusou zajst do galerie... ci na viac menej cely den je to moc?
Prvé - určite áno: kaviareň, zoo, prechádzka
určite nie: kino, byt, auto
Pri prvom sa moc experimentovať neoplatí. Hlavné je dobre si pokecať a spoznať sa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale v podstate záleží, ktoré rande... prvé, tretie, stoosemdesiatešieste?
á podla mňa, niekde v prírode prejsť sa teraz keď začína byť tak pekne
kino a/alebo restauraciu by som nechala na inokedy - nemozete sa poriadne porozpravat.
na prve rande rozhodne neodporucam ist na pivo alebo vino alebo mineralku alebo cokolvek. je to divne, nemate kam ujst, obaja ste nervozni a len cumite do poharov a vymyslate aku polozit dalsiu otazku.
podakujte mi neskor.
@idiotproof na moje posledné prvé rande som šla na víno, potom sme tým pokračovali aj na druhom a treťom rande a práveže konverzácia vôbec neviazla... najprv sa začnete rozprávať o víne a potom ti ono rozviaže jazyk minerálka a pivo je iná vec, to je taká, piata cenová aspoň káva alebo džús...
@kitty7 tesim sa s tebou ze ti to vyslo, nie kazdemu to musi vyjst. ani mineralka ani pivo nie je nutne piata cenova, kava je na rano kym neviem ako sa volam a dzus je poopicna kura. ak by ma chlap pozval na dzus tak na neho pozriem velmi ale velmi skaredo a to je jediny kontakt ktoreho by sa mu odo mna dostalo.
kostol.
hrad.
podmostie.
les.
a tak, miest je veľa..
Ale šla by som bárskde, aj na lúku si sadnúť a hviezdy okukávať.
Buď si v takto krásnom, prenádhernom počasí výjsť do hôr v slimačom tempe na piknik. To toto ma nik ešte nevzal, len trapné chaty a alkohol, tak myslím si, že nie som jediná, čo by ju to potešilo. Teda samozrejmé, ak náhodou, čo pochybujem, nemáš takú, čo si myslí, že včelička či chrobák je koniec sveta.
Potom možno nejaký horúci kúpel vonku.
Neviem, zahrať si tenis,badminton a tak.
Ale ani kvalitným divadelným predstavením v miestnom divadle by si nič nepokazil
ale ťazko povedat... to musis ty vediet co ta bavi, pri com si tak prirodzenejsi, lebo ked nebudes to ty sam, ale budes niekto "iny", tak potom pravdepodobne budes mat len neuspech.
alebo este navecer niekam kde sa daju pekne sledovat hviezdy
určite nie: kino, byt, auto
Pri prvom sa moc experimentovať neoplatí. Hlavné je dobre si pokecať a spoznať sa.
> Prvé - neviem