tak ked sme asi v septembri- oktobri zistili o nasej existencii ptm sme si pisali a pozdravili si obcas, parkrat sme isli von na chvilu a niekedy v decembri sme si polozili tuto otazku co dalej
Ale tak vazny vztah je podla mna ked uz spolu ziju, alebo ak planuju spolocnu buducnost, ze si su isty v danej chvili ze spolu budu aj o niekolko mesiacov, rokov
Najprv sme boli kamarati, po prvej puse sme si snazili budovat si nieco a nepotapat to, lebo sme si velmi rozumeli a ked po par mesiacoch do toho prisli aj intimnejsie veci tak to uz bol pre oboch vazny vztah (cca 3-4 mesiace od prveho rande)
Najprv sme boli kamaráti, začali sme sa rozprávať celé dní a noci a spoznávať sa.. A tak to plynulo pokračovalo až do toho stavu že si hľadáme byt... To bude taký ten krok že aha už je to naozaj vážne
sme sa poznali dva roky odtialto, par raz sme sa stretli pocas toho casu. potom sme sa dohodli na rande a tusim po troch sme sa dohodli ze teda je to asi oficcialne
my sme spolu chodili hneď od začiatku. najprv na seminár, potom na prechádzky a potom aj inam. za vzťah to považujem asi o prvého vážneho rozhovoru, kedy sme sa o tejto téme bavili a vyjasnili sme si ako na tom sme
@defoee ved to. hlavne, ked mas z druhej strany pocit, ze tej osobe na tebe nezalezi, co som mala pri skoro vsetkych, tak potom to tazko dokazem vnimat ako vztah.
@hoperpohroma ako chlap by som to asi nemal hovorit, ale najviac sa ukaze ci muzovi zalezi na zene, ked zena pocka so sexom par mesiacov... ci mylim sa?
@defoee nooo pozval ma v praci na poharik, zacali sme sa rozpravat, pisat si... asi on mna ked ma zavolal k baru ale zas ja som mu prva napisala... tak take vzajomne ked si rozumieme a je nam super :happy:
@defoee tak ale to bolo len tak, on mal takmer cely tne cas priatelku, ja isty cas z toho priatela, a raz za cas sme si napisali, potom nastal nejaky zlom a zacali sme viac komunikovt
@defoee no... my sme sa spoznali na internete, potom sme išli spolu na festival, tam sme sa videli prvý krát.... a pre mňa vtedy boli také koncertové, festivalové zajebávky celkom bežné, tak padli tam aj bozky a tak... A som si myslela, že aj pre neho to je bežné, no miesto toho vysvitlo, že som bola vlastne jedna z mála dievčat čo pobozkal...
Potom sme si písali, skôr kamarátsky. A mne to zrazu vadilo. Že prečo to je takto, prečo, keď nám bolo spolu tak dobre. A tak som ho pozvala na víkend k nám. Celý deň sme sa prechádzali, až večer, sme si sadli pri také pole, padala hviezda. A on sa ma opýtal čo som si želala. A tak som sa na neho zadívala, že : "Ty vieš." A vtedy sme sa veľmi krásne pobozkali. Prespal u mňa. Nič nebolo. A ráno sme sa zhodli, že za skúšku nič nedáme. A tak sme spolu 10.8.2012 o cca. 10:30 začali chodiť A sme spolu doteraz, bývame spolu a je nám super.
Randili sme tak 3-4 mesiace, celkom často, kým sa to tak prirodzene prehuplo, že som jeho prítomnosť začala brať na vedomie, vážne a začala som s ním pri svojich plánoch rátať.
Prehuplo sa to po tom, čo mi došlo/ma svojou dlhodobou prítomnosťou a podporou presvedčil, že sa nikam odo mňa preč nechystá a že ma neberie len ako voľnočasový projekt.
Neviem. Mozno preto, ze som ho predtym nepoznala. Prakticky odkedy sme sa zoznamili sme spolu zacali travit cas niekolkokrat do tyzdna. Tak som si asi najprv potrebovala spoznat, aky je clovek, az potom bolo pre mna mozne pochopit, ze sa mu naozaj pacim a neberie to lahkovazne, o to by som zaujem nemala.
jednoduché, keď som ju začal ľúbiť ... akonáhle viem čo cítim k žene a viem že je to láska, tak chcem aby to tak zostalo pretože to má svoj význam, moja láska k nej ...
a v tomto prípade nejde o počet randenia alebo čo, tu mi ide o to že vznikne a prehĺbi sa vzťah medzi nami postupne, prirodzene a dlhodobejšie, čo znamená že to môže trvať minimálne mesiace a maximálne roky ... a v tomto nejako plánujem aj pokračovať ... že priateľku chcem a budem mať až keď k nej niečo budem cítiť, skôr nie
No uprimne, kedze ja sa len tak ledabolo s hocikym nebozkavam, u mna je ten bozk dost vyznamny
Ale dala som si dobuducna predsavzatie ze by nebolo na skodu cloveka spoznat v poslednom vztahu sa mi to krasne vypomstilo, ta moja "bozkavacia" taktika
No ja si to po piatich rokoch už poriadne nepamätám, ale myslím, že to bolo také nečakané.. poznali sme sa aj predtým, no len tak, že ahoj.. no keď sme sa jedného dňa spoznali normálne, že sme sa aj rozprávali a tak, boli sme pár krát vonku, na čaji v kaviarni a tak, a ako sme si tak písali stále a nevedeli bez seba byť, tak sme sa nejak dohodli, že teda budeme spolu Ako píšem, 5 rokov dozadu, mám v tom hmlisto
tak my sme si vlastne dali taky jeden spontanny bozk ked sme sa prvykrat videli potom sme si hodne pisali asi 2 tyzdne v kuse, tak sme spolu isli von, potom zas potom zas.. a cele to potom bolo take ze od zaciatku.. sme sa chytili za rucky, potom puska atd potom
cize sa neda urcit ze kedy sme sa presne dali dokopy alebo co, ale uz to budu 2 roky :letim:
Poznali sme sa štyri roky, no na celkom dlhú dobu sme prerušili kontakt (doteraz neviem prečo).
Minulý rok v októbri sme sa začali opäť baviť.. V decembri sme sa stretli. Potom sme chodili 1-2x do týždňa von a v marci sme spolu začali chodiť. Práve mi zomrel dedko a on ma podržal, keď som to potrebovala...
Takže: po štyroch mesiacoch a vyplynulo to od situácie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
neviem,kedy sme to začali povazovat za vazny vztah.
ale my sme spolu od 16.
To je subjektivne cisto na danom cloveku co je podla neho vazny vztah a co nie
a to na vzťah nestačí
cim vac vztahov, tym som sprostejsia
@hadimistr planovanie spolocnej buducnosti je fajn, len realizacia je tazsia, resp. ci sa oplati investovat po akejkolvek stranke do toho vztahu...
@lilly09 a odpoved na tu otazku bola predpokladam kladna u oboch
@ajus19 konecne niekto povedal aj konkretny casovy udaj, lebo vsetci strasne zovseobecbuju
@padlyanjel a ako dlho ste uz spolu?
@purenarcissism ukoncila si to ty alebo druha strana, ked to dalej nepokracovalo?
@paulieevans bola predtym aj prva pusa alebo tak?
@hoperpohroma kolko si mala vztahov?
ak sa chces spytat, s kolkymi som spala nepoviem
@defoee nooo pozval ma v praci na poharik, zacali sme sa rozpravat, pisat si... asi on mna ked ma zavolal k baru ale zas ja som mu prva napisala... tak take vzajomne ked si rozumieme a je nam super :happy:
Potom sme si písali, skôr kamarátsky. A mne to zrazu vadilo. Že prečo to je takto, prečo, keď nám bolo spolu tak dobre. A tak som ho pozvala na víkend k nám. Celý deň sme sa prechádzali, až večer, sme si sadli pri také pole, padala hviezda. A on sa ma opýtal čo som si želala. A tak som sa na neho zadívala, že : "Ty vieš." A vtedy sme sa veľmi krásne pobozkali. Prespal u mňa. Nič nebolo. A ráno sme sa zhodli, že za skúšku nič nedáme. A tak sme spolu 10.8.2012 o cca. 10:30 začali chodiť A sme spolu doteraz, bývame spolu a je nám super.
Prehuplo sa to po tom, čo mi došlo/ma svojou dlhodobou prítomnosťou a podporou presvedčil, že sa nikam odo mňa preč nechystá a že ma neberie len ako voľnočasový projekt.
a v tomto prípade nejde o počet randenia alebo čo, tu mi ide o to že vznikne a prehĺbi sa vzťah medzi nami postupne, prirodzene a dlhodobejšie, čo znamená že to môže trvať minimálne mesiace a maximálne roky ... a v tomto nejako plánujem aj pokračovať ... že priateľku chcem a budem mať až keď k nej niečo budem cítiť, skôr nie
Ale dala som si dobuducna predsavzatie ze by nebolo na skodu cloveka spoznat v poslednom vztahu sa mi to krasne vypomstilo, ta moja "bozkavacia" taktika
cize sa neda urcit ze kedy sme sa presne dali dokopy alebo co, ale uz to budu 2 roky :letim:
Minulý rok v októbri sme sa začali opäť baviť.. V decembri sme sa stretli. Potom sme chodili 1-2x do týždňa von a v marci sme spolu začali chodiť. Práve mi zomrel dedko a on ma podržal, keď som to potrebovala...
Takže: po štyroch mesiacoch a vyplynulo to od situácie