nvm, podla mna je divne, ked sa dvaja ludia (trebars aj dlho) poznaju a potom ze: "a vies co, nechces so mnou chodit?"
ale tak pre mna celkovo maju mat tieto veci nejaky prirodzeny spad a vztah sa nema zacinat otazkou, ale nejakou psychickou blizkostou a nejakymi vecami, ktore nepraktizujem s hocikym
doteraz som bola vždy hrr do vzťahu,že niekoho spoznáš a búm už si chcete spolu začať. ale už by som to nikdy tak neurobila,radšej nech tú osobu pomaly spoznávam a vidím ako reaguje v niektorých situáciách a potom ak bude záujem...
Preferoval som najskor pomale spoznavanie sa a potom vztah. Dnes mi je to u pici, s novymi zenami sa nestratavam a so starymi nechcem mat nic spolocne.
@13 ved ale co je na tom ze sa zalubia
mne skor pride take divne ze sa nepoznaju, dokopy nic o sebe nevedia a uz sa stretavaju za ucelom zacatia vztahu. potom sa hlavne vidia skreslene a proste cele je to take zvlastne, ze sa to proste vie o co im ide
@20 teda v zmysle, ze bud sa s niekym stretavam ako s kamosom, sporadicky, alebo sa s niekym stretavam pravidelne a ocakavam od neho cosi viacej, ale ked s nim teda akoze chodim, tak uz nemozme ist na rande?
mne toto hranie sa so slovami bolo vzdy dost divne....
@13 podla mna je to uplne prirodzene a normalne. ako inac tomu druhemu dam jasne najavo, ze mam o neho zaujem a chcel by som vztah povysit na novu uroven. toboz, ak sa dvaja ludia poznaju dlho/su dobrymi kamaratmi. pretoze take veci, ako travenie casu, nejake bozkavacky atd mozu znamenat cokolvek a zaroven nic.
neviem veru čo je lepšie, v poslednej dobe sa nad tým zamýšľam... proste ak sa dvaja zoznámia a páčia sa sebe navzájom a nerandia rovno, tak nepadnú potom do kamarátskej zóny? Ale zase, spoznať sa s niekým, ísť s ním 3x von a hneď chodiť tiež nie je dobré, asi nejaký zlatý stred no
ta ešte som nechodila s nikým koho by som nepoznala dlhšie, vlastne možno raz som mala také to že randenie...lebo sme boli z iného mesta každý, tak sme sa stretávali sami dvaja....ale to bolo celé také divné, asi jak @23 hovorí...
ale asi preto že som si nikdy nehľadala frajera som bola spokojná furt že žiadneho nemám a potom mi to dakto pokazil
@alysia ved ale sa zalubia proste taky je rozdiel medzi kamaratmi a ludmi vo vztahu nie, ze ti co spolu chodia su vlastne kamosi ktori sa lubia cize mozu byt kamosi a mat sa radi, aj sa jeden druhemu pacit ale nelubia sa, tak su len kamarati, ale kludne sa mozu potom zacat lubit, nie?
@h8u to také ,,proste" nie je u každého tak
chápem ako to myslíš šak možné to je len skôr výdavam príklad toho, že niekto sa s niekým chvílu poznal a začali spolu chodiť a počas toho chodenia sa spoznávali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
samozřejmě ta americká!
ale tak pre mna celkovo maju mat tieto veci nejaky prirodzeny spad a vztah sa nema zacinat otazkou, ale nejakou psychickou blizkostou a nejakymi vecami, ktore nepraktizujem s hocikym
i ked randenie má svoje čaro..ale randit môžeš aj s niekým s kým sa uz poznáš :ehm:
mne skor pride take divne ze sa nepoznaju, dokopy nic o sebe nevedia a uz sa stretavaju za ucelom zacatia vztahu. potom sa hlavne vidia skreslene a proste cele je to take zvlastne, ze sa to proste vie o co im ide
mne toto hranie sa so slovami bolo vzdy dost divne....
ale asi preto že som si nikdy nehľadala frajera som bola spokojná furt že žiadneho nemám a potom mi to dakto pokazil
chápem ako to myslíš šak možné to je len skôr výdavam príklad toho, že niekto sa s niekým chvílu poznal a začali spolu chodiť a počas toho chodenia sa spoznávali