@2 ak by si povedala, ze to chces na obocie, na rast vlasov tak v pohode, ale ricinovy olej ked sa aplikuje rovno na oko...no ja neviem, ale nic dobre z toho nebude a nemusis hned oslepnut, ale pocitaj s tym, ze mozno budes mat nejaky zapal...
vravia že vraj ten Realash je veľmi dobrý že ti z toho narastú do dĺžky a aj zhustnú ale neviem stojí to 50 € na moj vkus dosť drahé a tolko penazí by som za to dala jedine keby naozaj nemám žiadne mihalnice
znama zmiesala riasenku, ricinovy a kokosovy olej a tymto si maluje oci, vraj vidi vysledok, planujem skusit @2 z ricinoveho oleja neoslepnes... ricin (toxicka latka) obsahuju ricinove semena, olej vsak nie
mne sa este osvedcila este jedna riasenka z Pupy, v takom striebornom obale, nazov nepamatam... nebol tam nejaky vyrazny ucinok ale mala som ich hustejsie (kedze mi dost vypadavaju, co bude asi tym ze si oci neodlicujem ale oskrabavam maskaru nechtami )
ricínový olej, ale s ním by som bol opatrnejší. alebo potom kokosový olej, ktorý je dostupnejší a má aj rôzne iné blahodárne účinky. mala by si ho v pohode dostať v drogérke, ale samozrejme že na nete ho nájdeš za nižšiu cenu. pozri napríklad na pilulke » www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@2 z ricinoveho oleja neoslepnes... ricin (toxicka latka) obsahuju ricinove semena, olej vsak nie