ja si dávam olivový olej na vlasy, nechám to tam tak pol hodku a potom umyjem, ale neviem, či to pomáha síce mi začali rásť rýchlejšie ale pochybujem, že to je tým olejom ...
Mne pomaha Dixi brezova voda na podporu rastu vlasou stoji okolo 15 eur no je to fakt super po 3 mesiacoch použivania mi narastli cca takych 8cm a je to dosť viditelny vysledok
@amikadze ano ano ak si to davaš pravidelne tak ide vidiet skvely vysledok lenže jedina nevyhoda je že potom maš dosť mastne vlasy :/ ale to je to najmenej podla mna
@amikadze ked som to začala použivat tak tie prve 2 mesiace skoro nič no až na ten 3-4 mesiac išiel vydiet pokrok no odporuča sa že by sa to malo použivat pol roka aby išiel vidieť vysledok ale nie viac než pol roka lebo tam je vela vitaminou,takže za taky mesiac ti narastu za pomoci dixi okolo 2,5 cm...no bez použivania narastu za mesiac okolo 0,5-1,5cm čo som čitala....
Vôbec som netušila, že sa to dá takto urýchliť...musím sa priznať, že najprv som naozaj uvažovala o tom, že to vyskúšam, ale nakoniec si hovorím, že to nechám nech rastie pomaličky...ale dobrovoľne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
pohrab sa v mojich blogoch
alebo proste vedz, že nič ti zázračne nepomôže
Vôbec som netušila, že sa to dá takto urýchliť...musím sa priznať, že najprv som naozaj uvažovala o tom, že to vyskúšam, ale nakoniec si hovorím, že to nechám nech rastie pomaličky...ale dobrovoľne
ale 2,5 cm mesačne...jááááj