podla mna je to sebecka kravina, lebo ak sa niekto nespamatal z predosleho vztahu, nemal by podla mna riesit novy vztah, pretoze je to nefer voci tomu novemu partnerovi. a ak by to bolo robene s jasnym umyslom pomoct si zabudnut na predosleho, tak to je uz uplne nechutne.
hmm mne skôr pomohol zdravý rozum :p nejaké to prebudenie sa do reality..uvedomenie si toho celého..a taktiež zabavenie mysle..veď to nejde raz ľúbiť jedného a potom druhého :p na to treba čas.. a ešte si treba uvedomiť svoju príťažlivosť vo forme komplimentov od opačného pohlavia..
@akuska záleží aj na tom, čo je podľa teba "vzťah". Niekto totiž pokladá za vzťah aj keď je s niekým týždeň, dva, alebo mesiac. V takom prípade je podľa mňa v pohode vybíjať klin klinom.
Ale ak hovoríme o Vzťahoch, takých, ktoré trvajú roky, určite to podľa mňa nie je správne a ani dobré pre teba samú "vybíjať klin klinom". Pretože keď sa človek rozíde a toho svojho partnera naozaj ľúbil, tak potrebuje čas na to, aby sa spamätal, aby si zvykol na to, že je sám, možno si aj uvedomil, čo hľadá a čo nie a pripravil sa na nový vzťah. Aby uzavrel za sebou kapitolu, ktorá sa týkala bývalej lásky a do nového vzťahu išiel s "čistým štítom". Pretože inak prichádzajú pocity ako porovnávanie s bývalým partnerom, si zvyknutá na to, že ten predošlý už vedel ako s tebou "zaobchádzať" a tento tnový to ešte nevie, pripadá ti, že je horší ako ten predošlý, rozmýšľaš, či si urobila dobre, že si sa s tým bývalým rozišla a či vôbec chceš byť s týmto novým....atď atď.
Tým, že nemáš za sebou uzavretý jeden vzťah, ubližuješ aj sebe, aj novému partnerovi. Nehovoriac o tom, keď sa o tvojom novom vzťahu dozvie ten starý partner.
ale viem si to predstaviť tak, že sa ten človek nevie stále spamätať z rozchodu a do jeho života vstúpi nová osoba, ktorá mu pomôže zabudnúť, ale v tej dobe ešte nič medzi nimi nebude. proste si človek zrazu uvedomí, že už sa kvôli tomu prvému netrápi a že táto nová osoba je fajn človek a až vtedy to niekam začne smerovať. čiže dalo by sa povedať, že tá osoba je klinom, ale nebola zneužitá a v okamihu, kedy sa dajú dokopy, už bude všetko v poriadku.
@ucholak s tým práveže ja nesúhlasím Podľa mňa treba byť s priateľmi, spamätať sa a až potom si hľadať niečo nové. Zažila som a viem o čom hovorím. Už som aj vybíjala klin klinom a aj som bola nejaký čas po rozchode sama. A fakt je to lepšie, spamätať sa. Vybíjanie každému škodí - bývalému, aktuálnemu a aj tej osobe, ktorá s nimi oboma bola, samotnej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a podla mna to je aj pravda ..
"klin sa klinom vybija" ...ale je trocha krute z toh/tej jeho/jej strany ze ten druhy klin je tzv " porozchodovy chalan/holka"..
s tým aj rád pomôžem
ale nový vzťah .. načo
@akuska záleží aj na tom, čo je podľa teba "vzťah". Niekto totiž pokladá za vzťah aj keď je s niekým týždeň, dva, alebo mesiac. V takom prípade je podľa mňa v pohode vybíjať klin klinom.
Ale ak hovoríme o Vzťahoch, takých, ktoré trvajú roky, určite to podľa mňa nie je správne a ani dobré pre teba samú "vybíjať klin klinom". Pretože keď sa človek rozíde a toho svojho partnera naozaj ľúbil, tak potrebuje čas na to, aby sa spamätal, aby si zvykol na to, že je sám, možno si aj uvedomil, čo hľadá a čo nie a pripravil sa na nový vzťah. Aby uzavrel za sebou kapitolu, ktorá sa týkala bývalej lásky a do nového vzťahu išiel s "čistým štítom". Pretože inak prichádzajú pocity ako porovnávanie s bývalým partnerom, si zvyknutá na to, že ten predošlý už vedel ako s tebou "zaobchádzať" a tento tnový to ešte nevie, pripadá ti, že je horší ako ten predošlý, rozmýšľaš, či si urobila dobre, že si sa s tým bývalým rozišla a či vôbec chceš byť s týmto novým....atď atď.
Tým, že nemáš za sebou uzavretý jeden vzťah, ubližuješ aj sebe, aj novému partnerovi. Nehovoriac o tom, keď sa o tvojom novom vzťahu dozvie ten starý partner.