fuu, tak to je riadna proteinova bombovica, ale inak keby nemam kokosvy olej [co ja cirou nahodou mam nehehe] tak by som to robil na klasike oleji. alebo maslo, alebo olej v spreji[vychytana vec] alebo vazelina ked uz nic
@mcvpn
beriem to tak, že škorica má asi nejaké baktericídne vlastnosti etc., ale zas sypať to všade, no, dráždidlo stromom ulúpené .D
a radšej si obdobne nepovedz, že muškátového oriešku/kvetu nikdy nie je dosť - nedá sa odporučiť :~)
Nutričné hodnoty:
Tuky: 0 g
...pričom v recepte uvádzaju 1ČL kokosového oleja,čo predstavuje 5 g tuku ..lol
a nevidím dôvod vynechávať zdravé tuky,či už z tohto pokrmu, alebo aj z tvojho jedálnička celkovo
Kokos mám rada,ale nemôžem si kupovať takéto podľa mojej mamči extra zdrave veci,lebo mi neveri,že to budem použivať a ona to bude musieť vyhodiť aaa vďakíčko za všetky odpovede
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
inak to vyzerá chutne
a keď tak nad tým teraz rozmýšľam, asi by som vynechal aj ten kokosák .D
škorice nikdy nie je dosť!
v @10 áno, v @11 nie
beriem to tak, že škorica má asi nejaké baktericídne vlastnosti etc., ale zas sypať to všade, no, dráždidlo stromom ulúpené .D
a radšej si obdobne nepovedz, že muškátového oriešku/kvetu nikdy nie je dosť - nedá sa odporučiť :~)
rastlina ako rastlina, veď!
no tak muškátové oriešky nechutia tak dobre, tak toho sa neobávam, a tiež som mierne oboznámený s účinkami
Tuky: 0 g
...pričom v recepte uvádzaju 1ČL kokosového oleja,čo predstavuje 5 g tuku ..lol
a nevidím dôvod vynechávať zdravé tuky,či už z tohto pokrmu, alebo aj z tvojho jedálnička celkovo
(Ja by som tam šupol maslo)