Ahojte,
tak by ma zaujímalo, že koľko ľudí tu používa reddit? Aké sú vaše ibľúbené subreddity? Zúčastníte sa tento rok Secret Santa? Ak áno, môžete mi to prosím vás niekto lepšie vysvetliť, lebo rád by som sa zapojil, ale moc neviem ako to funguje.
Mne sa hrozne nepaci design tej stranky a nevyznam sa tam, preto tam moc nechodim
Ale do Secret Santu som sa zapojila
Vyplnis tam tie udaje, svoju adresu a zaluby a tak... A niekto zo sveta, kto sa do toho tiez zapojil, tieto tvoje udaje dostane a ma ti vymysliet a poslat vianocny darcek.
Ty tak isto dostanes nejakeho cloveka (ale ineho ako toho ktory obdaruva teba) a na zaklade info, co si on vyplni, mu mas nieco vymysliet a poslat
Neni to moc zlozite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ale moj chlap tam toho pozera strasne vela, ze si uz ani nepamatam co vsetko
Ale do Secret Santu som sa zapojila
Vyplnis tam tie udaje, svoju adresu a zaluby a tak... A niekto zo sveta, kto sa do toho tiez zapojil, tieto tvoje udaje dostane a ma ti vymysliet a poslat vianocny darcek.
Ty tak isto dostanes nejakeho cloveka (ale ineho ako toho ktory obdaruva teba) a na zaklade info, co si on vyplni, mu mas nieco vymysliet a poslat
Neni to moc zlozite
/r/dogecoin
/r/Anarcho_Capitalism
/r/GirlsGoneDogeCoin
/r/AsiansGoneWild
/r/aa_cups
/r/travel
/r/taiwan