Dnes som čítal, že refresher.sk skončil, uverejnili to na svojom FB a na stránke nemajú nič len obrázok s nápisom "Refresh in peace". Poznáte nejaký ekvivalent? V ČR/SR alebo v zahraničí? Alebo aspoň niečo, čo sa na Refresher aspoň podobá?
@matweja - kurňa preklep ... skončil som sám kvôli ostatným redaktorom, ktorý sú povrchný a ofrflú všetko čo je lepšie od ich článkov napr. a nikto tam nedostáva peniaze iba majiteľ... Sponzori sa na nich vyjebali z vysoka tak ani mesačne nedávajú Nike veci + zohnal som im 30k like-ov za 3 mesiace a o voľných vstupoch na akcie ani nehovorím
@bangbangboom - robil s ním som to všetko nazbieral a obetoval tomu viac času než ja a vysrali sa naňho tak sa nato vykašlal a refresher má 2 články za deň, ktoré aj tak stoja za kulové
@piter09 mne sa práveže doba páči, lebo je to viac o fotkách, ja milujem fotky a je ich tam fakt veľa a obdivujem ich, tak asi to neni pre každého no...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Alebo citaj rovno buzzfeed odtial refresher myslim vykradal clanky,naposledy "prevzali" ten so sloth modou...
a jeden y/i je hneď hotová tragédia
na tej dobe su take kktske clanky ze az....stihanu 4 obrazky, daju k nim 3 vety a clanok je hotovy a je o hovne
refresher bol lepsi, ale aj tak ma zaujal 1 clanok za mesiac