chcem si zväčšiť operačnú pamäť z aktuálnych 4GB na 8GB. Problém mám však ten, že mám len 32-bit operačný systém Windows 7 Ultimate. Potrebujem ho preto prerobiť na 64-bit. Mám procesor Intel Core i3, ktorý podporuje 64-bit operačný
Ja som takisto dal sťahovať windows len tak z torrentu nejakého, možno to bol zrovna tento, ale vždy mi to bootovanie preskočilo. Potom som zohnal windows od kamoša a ten šlapal jako nič.
@exminutes aha, nevšimol som si že si napísal aj jej typ. ale neviem nájsť info či je 32 alebo 64bitová, a nechce sa mi viac hľadať. takže asi nič, nemusel som vôbec komentovať, sorry za spam.
Áno skúšal som to potom enterom. Ale nešlo ani tak :/ Stiahol som teda nový windows 7 home premium 32-bit, vypálil som obraz na dvd, skúsil a opäť to isté. Nerozumiem tomu.
Dal som vsetko ostatne v biose na bootovanie disbled a ide to! Zatial je nacitanych 17% tak dufam ze sa to dokonci uspesne.
Este mam otazocku. Ked mam zakladnu dosku, ktora podporuje maximalne RAMky s frekvenciou 1333 MHz, co sa stane ked tam buchem dve kingston kazda po 4 GB ktore maju 1666MHz??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
"Mám procesor Intel Core i3, ktorý podporuje 64-bit operačný systém. "
okej, to poteší. čo základná doska, je 64 alebo 32bitová?
Keďže ti vypíše ,,Stlačením akejkoľvek klávesy spustíte bootovanie systému z DVD'' DVD je bootovateľné .. to je jasné
A skúšal si aj stlačiť iné písmeno ako F? napr. enter, medzerník
Ak to nepôjde ani tak, daná inštalačka je zrejme chybná ..
Áno skúšal som to potom enterom. Ale nešlo ani tak :/ Stiahol som teda nový windows 7 home premium 32-bit, vypálil som obraz na dvd, skúsil a opäť to isté. Nerozumiem tomu.
inak stahovat windows myslim zakazane nie je tak uplne, zakazane je zneuzivat licencie, takze kym tu kluc nebudes pytat mozeme byt pekne tisko,
Este mam otazocku. Ked mam zakladnu dosku, ktora podporuje maximalne RAMky s frekvenciou 1333 MHz, co sa stane ked tam buchem dve kingston kazda po 4 GB ktore maju 1666MHz??