Teraz si chcem totižto kúpiť reproduktory k netbooku /zachvílu bude aj normálny notebook/ , len neviem aké Potrebovala by som aj poradiť...Aby som si na intráku mohla pekne vypeckovať hudbu, takže najskor, teda urči
@wera55555 čím väčší subwoofer, tým hlbšie môže ísť zvuk. ja som mal logitechy za cca20€ predtým, no ich subwoofer hral len niečo, čo sa podobalo na bassy, takže na tých, čo si chceš kúpiť, bude bassy počuť dosť slabo... no repráky s takým 5-6 palcovým subwooferom pod 30 euro asi nenájdeš
Ja mam genius 5.1 oznacenie presne neviem.. Vela ludi na ne nadava, ze su to sraky, ale mam ich 8 rokov a bez chyby.. A hraju dost fajnovo si myslim.. Viem s tym nastartovat susedov pekne aj na nizkych hodnotach vol. .. A cena jak zadarmo. Ale to by si asi na intrak pratat nechcela
@wera55555 ja osobne som milovník bassov, takže sa pozerám hlavne na to... ale v tej cene je ťažké niečo vybrať a ja navyše idem hlavne podľa recenzií a ak na repráky nie sú nikde hodnotenia tak ih nekúpim i kedy sa mi fest páčli na obrázku
@wera55555 že podľa ľudí, čo si ich kúpili, sú dobré a aj cena vyzerá v pohode, kedže na amazon.com ich majú až za 50 dolárov (a to je v amerike elektronika lacnejšia ako u nás)
@vive inak, teraz som prekukala všetko,, tieto sú kvalitnejšie, asi zoberiem tieto, aj väčší výkon majúú.. a drevený je subwoofer, nie jak hento plastové.. ešte si to musím premyslieť, ale čo hovoríš, teda tieto sp lepšie?
@wera55555 ak chceš lepšie bassy, tak hľadaj repráky s bassreflexom - to je tá diera na subwooferi. Tie prvé ho asi nemajú, inak by bol na obrázku... tie druhé hej, takže by som ich bral radšej
ja som si pred 2 týždňami kúpil repráky 6krát drahšie ako moje posledné som investoval pár rokov dopredu, aby som si ešte dlho nemusel kupovať lepšie
@vive tak ja nie som nejaký náročný používateľ, ja mám len rada nahlas s basami hudbu, tosom sa naučila od mojho ex čo mal subwoofer aj s bassreflexom, a tak isto pri filmoch to potrebujem, pretože na netbooku mám repráky do dola, takže mi ide väčšinou zvuk do paplonu a nie mne do uší a najme ma to serie pri mojom harrym potterovi, ktorého zbožnujem vypeckované na plné aj s basami tkže inak tie druhé si budem brať ,, nakoniec som sa pre ne aj tak rozhodla a už duplom že majú ten bassreflex a aj preto, lebo som ich našla na otm isterstore a odtial beriem aj hardisk, takže dve muchy jednou ranou a vidíš aj celkom dobrá kvalita sa dá zohnať za jak málo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
» www.mall.sk/reprokutory-2-1...
» www.alza.sk/modecom-mc-s1-d...
aj tieto sú pekné
» www.alza.sk/genius-sp-sw800...
a na intrák si brávam Genius SW-HF 5.1 6000 a stačí to bohate
» ishop.nay.sk/sk/catalog/prod...
najmä, určite nie 5.1, ale len 2.1 veď aj tri bedne pichnem bohvie kam nieto 6 v tej malej izbičke
volaju sa Johann a Sebastian
» reprosustavy-a-reproduktory.heureka.sk/speed-link-grav...
@wera55555 ja osobne som milovník bassov, takže sa pozerám hlavne na to... ale v tej cene je ťažké niečo vybrať a ja navyše idem hlavne podľa recenzií a ak na repráky nie sú nikde hodnotenia tak ih nekúpim i kedy sa mi fest páčli na obrázku
» www.mall.sk/reprokutory-2-1...
» www.interstore.sk/katalog/pcakomu...
ja som si pred 2 týždňami kúpil repráky 6krát drahšie ako moje posledné som investoval pár rokov dopredu, aby som si ešte dlho nemusel kupovať lepšie
» www.interstore.sk/katalog/pcakomu...