Mala som notebook v oprave- vymena disku a teraz ked tam zapojim repraky mi nefunguju , asi tam nieco treba doinstalovat ,nevie niekto ako to vyriesim? dakujem velmi pekne
@suzanne11 takze repraky su dobre, zvuk ide...este ma napada...bud to strkas do zlej dierky alebo mas v pici 3,5mm jack ked tam zapichnes sluchatka napr tak tie hraju?
@suzanne11 Nadiktuj mi výrobcu a typ tvojho notebooku .. A aký OS používaš .. (klikni s pravým na počítač, daj vlastnosti a napíš mi aj typ systému (32 alebo 64 bit) )
Ja ti sem potom dám link na ovládač a ty sa ho pokúsiš nainštalovať/preinštalovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
nie nemam
ano normalne bez reprakov ide zvuk
ano tak hraju
ano su az taky technic. talent som neni
ani sluchatka nehraju a z mobilu hraju , v oprave mi preinstalov. aj windows tak mozno treba nieco doinstalovat?
to neviem, ako to zistim?
Ja ti sem potom dám link na ovládač a ty sa ho pokúsiš nainštalovať/preinštalovať.
HP Pavilion dv6500
Windows Vista Home Premium
výrobca: Dell
typ systému: 32-bitový operačný systém
Teraz je však otázne, aký tam máš zvukový čip ... Je varianta od Realteku a druhá je od Conexantu.
Conexant : » ftp.hp.com/pub/softpaq/sp4...
Realtek : » ftp.hp.com/pub/softpaq/sp3...
a ked presne neviem kt.mam tak sa nic nestane aj kedy to druhe nainstalujem?
dakujem, uz som nainstalovala a ide to