už dlhše premýšľam či zadané ženy majú na čele nalepené "zadaná" alebo vyžarujú nejaké pole, ktoré priťahuje chlapov a najmä tých, ktorých chceli keď boli úplne slobodné/voľné???
ženy či muži čím to je podľa vás???? a je to u chlapov rovnaké?
Hm, ako podla mna sa to prejavuje tak, ze zadane dievca je mozno viac uvolnene a 'sama sebou' ked sa bavi s nejakými inými chalanmi, alebo tak nema byt preco v nejakom strese a nervozna, mozno pôsobí viac nad vecou a mozno to sa im tak paci.. Taka ležérnost.
To vsak teraz neznamená ze baby co su nezadané su nejake nervozne klbka nervov a pretvaruju sa, to nie, len toto bola asi prva vec, co mi napadla.
ehm..nie mozno v tvojom pripade hraje ulohu ziarlivost, ale nemyslim, ze by to bola nejaka rozsirena pravda...proste pekne zeny su viac obletovane, takze maju vyssiu sancu si najst priatela...a inak poznam i kopu zien, o ktorych by som si nikdy nemyslel, ze su zadane
@trdelniiiq z vlastnej skúsenosti som to myslela tak, že keď som bola free dotyčný ani nezakopol... teraz denno-denne sprááávy.... prepáč ak som to zle sformulovala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
wut?
To vsak teraz neznamená ze baby co su nezadané su nejake nervozne klbka nervov a pretvaruju sa, to nie, len toto bola asi prva vec, co mi napadla.