Čaute,neviete mi poradiť ako resetovať mobil tak,aby mi ostali sms..asi sa to nedá,ale neviete mi poradit,ako si ich nejak uložit niekde alebo čo? nejde mi obchod play ani nič tak ho chcem resetnut..je to samsung galaxy ace
@1 ale tú inštalačku si stiahni z netu cez PC, cez USB si daj inštalačku do mobilu, v nastaveniach povoľ inštalovanie aplikácií z cudzích zdrojov a nainštaluj (ak treba blbuvzdornejší návod, tak ma tagni)
Okey keďže vravíš, že sa ti nedá sťahovať cez google play, stiahni si inštalačku na tú aplikáciu cez počítač vo formáte apk (napíš do google "sms backup and restore apk download"), daj si ju do mobilu (cez USB kábel alebo cez bluetooth, to je jedno ako). V mobile si nájdi tú inštalačku v správcovi súborov (file manager), klikni na ňu. Buď ti to vyhodí chybu, že musíš najprv povoliť aplikácie z cudzích zdrojov (klikni na to a potvrď to, potom znova otvor tú inštalačku), alebo ti to priamo vypíše povolenia aplikácie pred inštaláciou, ako keď sťahuješ cez google play, potvrď inštaláciu
ak by si dačo nevedela nájsť, spravím ti k tomu screenshoty a tak
Normálne to napíš do google, prípadne aj na uložto môžeš napísať, malo by to tam byť... To nevieš sťahovať?
A potom, keď to nainštaluješ, tak samozrejme aplikáciu spustíš a všetko si zazálohuješ, samé sa to nespraví... Pravdepodobne ti to spraví zálohu na SD kartu, prípadne na konto google, potom po obnovení mobilu do továrenských nastavení si danú aplikáciu znova nainštaluj a ona ti tú zálohu nájde a obnoví
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Na dennik hovorov je Call backup and Restore
ak by si dačo nevedela nájsť, spravím ti k tomu screenshoty a tak
A potom, keď to nainštaluješ, tak samozrejme aplikáciu spustíš a všetko si zazálohuješ, samé sa to nespraví... Pravdepodobne ti to spraví zálohu na SD kartu, prípadne na konto google, potom po obnovení mobilu do továrenských nastavení si danú aplikáciu znova nainštaluj a ona ti tú zálohu nájde a obnoví