Cawte mám jeden problém po spustený nb sa mi každú hodinu alebo 30 minút reštartne počítač a vypíše že je tam nijaká chyba a počítač sa reštartne a ďalej sa tam píše že tá chyba sa dá pozreť na Cricital_Sctructure_Coruption
Za rychlu pomoc a vyriešenie p
Tam sú všeobecne tri rôzne príčiny pre túto kontrolu chýb:
Vodič má nedopatrením, alebo úmyselne, upravený kritický kód jadra alebo dát. Microsoft Windows Server 2003 s balíkom Service Pack 1 (SP1) a novšie verzie systému Windows pre počítače s procesorom x64 neumožňujú jadro, ktoré majú byť oprava, s výnimkou autorizovaných Microsoft pôvod horúcimi škvrnami. Pre viac informácií, pozri záplat Zásady pre systémy s procesorom x64 .
Developer sa pokúsili nastaviť normálne zarážku jadra pomocou nástroj na ladenie jadra, ktorá nebola pripojená, kedy bola zahájená systém. Normálny zarážky ( bp ) je možné nastaviť len v prípade, že je pripojený ladiaci program pri spustení čas. Zarážky procesora ( ba ) možno nastaviť kedykoľvek.
Došlo k poškodeniu hardware. Napríklad kód jadra alebo údaje mohli byť uložené v pamäti, že zlyhal.
prekladal to google tak si domysli alebo čekni to na webe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Mám legálny Windows a nechcem si ho preinštalovať na nelegálny
skús obnoviť systém
Vodič má nedopatrením, alebo úmyselne, upravený kritický kód jadra alebo dát. Microsoft Windows Server 2003 s balíkom Service Pack 1 (SP1) a novšie verzie systému Windows pre počítače s procesorom x64 neumožňujú jadro, ktoré majú byť oprava, s výnimkou autorizovaných Microsoft pôvod horúcimi škvrnami. Pre viac informácií, pozri záplat Zásady pre systémy s procesorom x64 .
Developer sa pokúsili nastaviť normálne zarážku jadra pomocou nástroj na ladenie jadra, ktorá nebola pripojená, kedy bola zahájená systém. Normálny zarážky ( bp ) je možné nastaviť len v prípade, že je pripojený ladiaci program pri spustení čas. Zarážky procesora ( ba ) možno nastaviť kedykoľvek.
Došlo k poškodeniu hardware. Napríklad kód jadra alebo údaje mohli byť uložené v pamäti, že zlyhal.
prekladal to google tak si domysli alebo čekni to na webe
tu to je v angličtine napísané
ak budeš mať problém v mechanickej časti niekde, tak ti ani preinštalovanie nepomôže..