Ahojte.. musim napisat leboo uz fakt.. explooozia ... aj vy uz proste nemozete pozerat na to, ked vam neikto posle nejaku spravu s textom ako napr. " toto je amorov sip, ak ho neposles 10 ludom, nikdy sa do teba nikto nezalubi,... " alebo v tom hors
a to ma nasralo, ze nikdy to F6 nefungovalo a neukazalo mi to tu moju osudovu osobu na zamilovanieee a poctivo som to rozposielala 10 ludom: disappointed:
no presne tak ja to poslem raz za cas niekomu tomu iba samozrejme kto mi to posle ..ale uzz am to prestava bavit a rozhodla som sa to ignorovat mazat a urcite neposlat dalej .... neznasam to je to jedna z najvacsich blbosti ake poznam..
Tady ti neco posilam.Kdyz prave zacinas cist tohle neprestavej nebo se ti stane neco spatneho .jmenuji su Daisy,je mi 7let mam blond vlasy a desive oci.Nemam nos a usi jsem mrtva.Pokud tohle neposles 15 lidem zjevim se dnes vecer u tve postele s nozem a zabiju te.tohle neni vtip!Neco dobreho se ti stane v 15:22-nekdo ti zavola nebo k tobe promluvi a rekne MILUJU TE!!! P.S: NEPORUS TO....Sorry ze ti to posilam .Posilam to ze strachu .Ne o sebe ale o sve blizke.Tento dopis pochazi z Venezuely byl vyslan aby zmenil tvuj zivot a udelal te stastnejsi.Posli tento dopis 20 lidem do 96 hodin.Zmeny se dockas do 5 dnu.Alena Kovarikova ktera to poslala 22 lidem v losovani vyhralka automobil .Erik Prazak ktery tomuto dopisu neuveril do 5 dnu dostal rakovinu........mna vie najviac tot naštvat : disappointed:
ja im vždy odpoviem Pošli tutos pravu 10 ludom potom vyndi pred dom stlac f6 dostane chleba s pastekou daj si dole nohavice nacap si ho medzi nohy a zakríč "jaký som ja kokot že verím retazovým správam "
ja som už 180 krát zabitá, už do konca života ma nikto nemiluje, už mam mali uniesť, už som mala mať najvačšie nešťastie na svete, moja láska si aj tak uvedomila, že ma miluje, aj keď som reťazovku neposlala, dostala som SMS
P.S: neviem, ktorý chalan by si spomenul na 10 báb, ktoré ho milujú o 23:00 a poslal im všetkým sms, že ich chce. To by musel byť onanujúci úchyl
Nepokaz nám to! Pošli túto správu 20 ľuďom a dostaneš zadarmo chleba s paštétou, potom vyjdi na ulicu pred dom, daj si dole nohavice, jebni si ten chleba o čelo a zakrič: "Som totálny kretén, pretože verím na takú hovadinu, ako je reťazová pošta! Mám asi v hlave nasraté a preto to posielam i ďalším ľudom!" Chcel by som poďakovať všetkým, čo mi po celý rok 2007 posielali tie dementné reťazové e-maily! Už som mal byť 500 krát zamilovaný, 290 krát nešťastný a 170 krát mrtvý. Ďalej som mal zaplatiť pol milióna za platené ICQ. A 30 krát mi nový supervírus mal zničiť všetky údaje v PC, prípadne v mobile. A to len kvôli tomu,že som odkaz neposlal 15tim ľuďom. Prisahám, že pokiaľ túto správu nepošleš do 10 sekúnd aspoň 7500 ľuďom, tak zajtra o 18:30 príde dinosaurus a pretiahne ťa !!!
to došlo aj mne :-d viem že na icq som tie reťazovky sem tam preposlal, ale teraz mi už aj tak nechodia no na azete či pokeci presnejšie ma tie emajli v živote nenapadlo preposlievať
no kedze su vianoce saalala ....tak mi cez vikend pride okolo 20 ttakych sprav...aj mne to zacina liezt na nervy bo som si cchcela aktivovat tiez tie vikendove smsky...lenze mi napisali z t-mobile ze som nejaky vynimocny zakaznik mhmhm a ze sa mi to neda...ale aj tak by som na taketo kraviny neodpisovala. a ked by aj tak iba z nudy...neverim tomu je to blbost ..
ja ich tiez uz dlhu dobu nenavidim...ale mozem povedat ze pred par rokmi este ked mi prisla od niekoho retazovka som ich posielala aj viac ludom ako bolo prikazane len aby sa mi splnilo co bolo napisane ale vcera ma jeden kamarat dost prekvpil ked mi poslal daku o laske od neho by som take blbosti fakt necakala este ked si to posielaju medzi sebou 12rocne deti pochopim ale nikto normalny nad 15rokov nemoze byt tak strasne naivny aby veril tym retazovkam...
najlepsie je ked som mala pred nedavnom status na icq neposielat retazovky alebo tak nejak a par blbcov sa este naslo co im to asi nezaplo a veselo mi par krat este ako keby naschval poslali cez icq asi cez 20riadkov retazovky no ide ma roztrhnut!
teraz jak je t mobile zadara sms kks furt to neposilam aj tak .. tak napr(a to som vecinu vymazala uz avaj pozor na tych 7 anjelikov(takych sedem znakov je tam nevem to na klavesnici najst cely tyzden a nevymaz ich.Oni ti prinesu velke stastie.Posli ich dalsim 7 ludom
------->>>Tato sipka znazornuje rychle splnenie tvojho sna v zivote..posli tuto sipku 10 ludom a ked sa ti 3 vratia cakaj obrovske prekvapenie!!
retazovky v mailoch a na icq sa este daju prezit.. ale smskove to je uz vazne sila.. odkedy ma t-mobile vikendove sms zadarmo vkuse mi zvoni mobil..keby to ti ludia vyuzivali na normalnu komunikaciu tak nic nepoviem ale cely den posielat retazovky....
ja zasnem ked tam je nieco ze: "ak toto posles, na monitore sa objavi meno tvojej lasky" proste toto je uplne uzasne a na nicom inom (okrem fora birdzu) sa tak nenasmejem
..suu to uuplne hovadiny...a podla mna,ten kto tomu verii..je uplne uubohy..a nexapem,ako potom rozmyslaju takyto ludia...ved je to uplne,proti ludskemu rozumu..jaa im väcsinou,napisem nex mi to laskavo uz neposielaju...ze ja to prosto neuznavam...taketo ..otiny..ale,niekt.si zase uz zvykli..a vedia ze mne to posielat nemaju..ale,no najviac ma na tom zaraza,ze mi potom odpisu..ved,ani ja na to neveriiim,to len taak...taak,ako povie ze tomu neveri,a aj tak to posle,tak potom tomu,podla mna v skutocnosti,teda v podvedomi,predsa len verii...tak,teda ano,alebo nie..tyy ludia,su tiez samo o sebe riadne trdla...sami,nevedia co si myslia....!!!
tak tak, ja som to sama niekedy rozposielala ja hluupa ale fakt prisiel den, ked ma to fakt nazlostilo... a este ked je v tej sprav enieco ako, ze ten ktory to neposlal dostal rakovinu a takto... toto mi uz zabavne nepripada..
No mne akurat dnes rano poslala jedna kamoska retazovkuuz vyssie spomenutu o anjelikoch akoze to ma faktdostalo tak toto somod nej necakala ved ma 16 rokov no couz...clovek sa uci cely zivot....tak toto bolo odveci DD
Podla vsetkych retazoviek by som bola uz davno mrtva a keby len raz ... o zamilovanosti ani nevravim ja budem mat minimalne 100 000 rokov nestastie v láske
promiň že ti to posílám ale bojim bojim : Když právě začínáš číst tohle # nepřestávej nebo se ti stane něco špatného. Jmenuji se Daisy, je mi 7 let mám # blond vlasy a děsivé oči. Nemám nos a uši jsem mrtvá. Pokud tohle nepošleš 15 # lidem zjevím se dnes večer u tvé postele s nožem a zabiju tě. Tohle NENÍ vtip! # Něco dobrého se ti stane v 15:22 - někdo ti zavolá nebo k tobě promluví a řekne # MILUJI TĚ!!! P.S.: NEPORUŠ TO... Sorry, že ti to posílam. Posílam to ze strachu. # Ne o sebe, ale o své blízké. Tento dopis pochází z Venezuely byl vyslán, aby # změnil tvůj život a udělal tě šťastnější. Pošli tento dopis 20 lidem do 96 # hodin. Změny se dočkáš do 5dnů. Alena Kovaříková, která to poslala 22 lidem, v # losovani vyhrála automobil. Erik Pražák, který tomuto neuvěřil byl zavražděn a # ráno ho našly rodiče v posteli a s nožem v srdci a bez oči. Bojím se o tebe a # doufám, že tenhle "řetězák" neporušíš! . ZPĚT UŽ POSLAT NEMŮŽEŠ toto mi napisala moja byala baba ze "ach boze" dalsia retazovka za 1 tyzden mi ich pride zo 20 ja si neviem rady!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
spam
spam
spam
spam
spam
spam
spam
spam
spam
spam
spam
spam
A nikdy to neodosielam dalej.
Vlastne sa teraz čudujem, že som ešte tu, lebo už sa mi malo toľko vecí stať, kvôli tomu, že som sa na preposielanie takých správ vykašlala
Tady ti neco posilam.Kdyz prave zacinas cist tohle neprestavej nebo se ti stane neco spatneho .jmenuji su Daisy,je mi 7let mam blond vlasy a desive oci.Nemam nos a usi jsem mrtva.Pokud tohle neposles 15 lidem zjevim se dnes vecer u tve postele s nozem a zabiju te.tohle neni vtip!Neco dobreho se ti stane v 15:22-nekdo ti zavola nebo k tobe promluvi a rekne MILUJU TE!!! P.S: NEPORUS TO....Sorry ze ti to posilam .Posilam to ze strachu .Ne o sebe ale o sve blizke.Tento dopis pochazi z Venezuely byl vyslan aby zmenil tvuj zivot a udelal te stastnejsi.Posli tento dopis 20 lidem do 96 hodin.Zmeny se dockas do 5 dnu.Alena Kovarikova ktera to poslala 22 lidem v losovani vyhralka automobil .Erik Prazak ktery tomuto dopisu neuveril do 5 dnu dostal rakovinu........mna vie najviac tot naštvat : disappointed:
raz keď som bol mladší som uveril a rozposlal som to na jednom nemeckom serveri 15 ľudom kks ptm mi nadávali že: fick deine Mutter!! lol
Trapne ale pačisamito
P.S: neviem, ktorý chalan by si spomenul na 10 báb, ktoré ho milujú o 23:00 a poslal im všetkým sms, že ich chce. To by musel byť onanujúci úchyl
Originál je v Anglicku svet obletela 9-krát.
K tebe to šťastie prichádza z Káhiry,
obdržíš ho do štyroch dní.
No nezabudni na 20 kópií
David zo Chicaga to roztrhal,
o týžden ho zožral kanibal.
A jeho manželka,údajne Ilona,
nešťastnou náhodou vypadla z balkóna.
Sahmani z Kambodže poslal to zavčasu.
Vyrobil alkohol z kyslého zákvasu
a týmto spôsobom nahrabal peniaze
teraz si užíva na chate v Kaukaze.
Kompletné to znie lepšie
Nepokaz nám to! Pošli túto správu 20 ľuďom a dostaneš zadarmo chleba s paštétou, potom vyjdi na ulicu pred dom, daj si dole nohavice, jebni si ten chleba o čelo a zakrič: "Som totálny kretén, pretože verím na takú hovadinu, ako je reťazová pošta! Mám asi v hlave nasraté a preto to posielam i ďalším ľudom!" Chcel by som poďakovať všetkým, čo mi po celý rok 2007 posielali tie dementné reťazové e-maily! Už som mal byť 500 krát zamilovaný, 290 krát nešťastný a 170 krát mrtvý. Ďalej som mal zaplatiť pol milióna za platené ICQ. A 30 krát mi nový supervírus mal zničiť všetky údaje v PC, prípadne v mobile. A to len kvôli tomu,že som odkaz neposlal 15tim ľuďom. Prisahám, že pokiaľ túto správu nepošleš do 10 sekúnd aspoň 7500 ľuďom, tak zajtra o 18:30 príde dinosaurus a pretiahne ťa !!!
------->>>Tato sipka znazornuje rychle splnenie tvojho sna v zivote..posli tuto sipku 10 ludom a ked sa ti 3 vratia cakaj obrovske prekvapenie!!
@23 to využijem
tento rok ich prislo aspon 10
a minuly aspon 100