Nie je to originál, že video, ale tam kde si vyberieš z koľkých snímok bude pozostávať tvoj výsledný obrázok ..príklad..spravíš 4 snímky a buď ti z toho spravíobrázok na, kt sú 4 snímky, alebo ti z tých 4 spraví ako keby gif..že tie obrázky sa za sebou rýchlo ukazujú..mala som na mysli to.. evidentne ste to zatiaľ nedocielili
Ale ty keď si už zvolíš to rozloženie snímok (tie kocky), tak stlač tlačidlo spať a otvor ten zoznam ešte raz a zobrazí sa ti dole tá časomiera (obrázok č.2) .
Pred natáčaním videa chvíľočku (asi 2-3 sekundy) drž to vyznačené tlačidlo (posledný obrázok) a pusti... urob nejaké pohyby.
Chvíľu to trvá, ale automatický sa ti urobí z toho video (video, MP4, nie GIF ) ... Ešte sa ti aj zobrazí priamo v Retrice
@77hanes77 Ja neviem tak asi niečo robím zle neviem kvoli čomu to niekedy spraví video a niekedy tie obr. vedľa seba na to som chcela prísť ..pýtam sa ..nebolo by jednoduchšie pridať do tej apky nejaké tlačidlo, čo to odlíši
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
(zvolíš si rozloženie obrázkov)
Ale ty keď si už zvolíš to rozloženie snímok (tie kocky), tak stlač tlačidlo spať a otvor ten zoznam ešte raz a zobrazí sa ti dole tá časomiera (obrázok č.2) .
Pred natáčaním videa chvíľočku (asi 2-3 sekundy) drž to vyznačené tlačidlo (posledný obrázok) a pusti... urob nejaké pohyby.
Chvíľu to trvá, ale automatický sa ti urobí z toho video (video, MP4, nie GIF ) ... Ešte sa ti aj zobrazí priamo v Retrice