S priateľom sa máme stretnúť po dlhej dobe, čo sme od seba v long distance relationship. Uvidíme sa len na týždeň, nejaké návrhy, čo robiť (sex vynechajme, to je obvious). Hocijaké výstrednosti, nápady na randenie, hry, filmy, drogy, čo by Vás potešilo?
asi by som na ten tyzden rezervovala daku chatku mimo civilizacie a tam by sme hulili a sulozili (hulili preto lebo ti ide cas pomalsie ked si sfajceny, aspon mne sa tak zda no..)
Spontánnosti! Napríklad spontánne randenie, spontánne hry, spontánne pozeranie filmov, spontánne branie drog, spontánne navštevovanie bežnej reštaurácie a objednávanie si všetkej možnej vegan žranice, a aby som pridal aj niečo, čo mňa potešilo, tak je to návšteva kúpeľov... Ach, dobrosť a milostivosť, cítim sa ako starček
V pondelok by som ju prekvapil, lebo by som prišiel o deň skôr ako som jej povedal. Dali by sme si samozrejme pivo.
Utorok neriešim, lebo to by mala vymyslený program ona, ale samozrejme by sme si dali pivo.
V stredu by sme vyšľapali na hlavný hrebeň Veľkej Fatry a prespali na salaši pod suchým vrchom a pili by sme pivo.
V štvrtok by sme trochu unavení prišli domov a večer pri pivku nechali veci na voľný priebeh.
V piatok by sme s kamošmi šli piť pivo a hľadať kešky do niektorej metropoly Budapešt/Viedeň/Praha a šli na dobrý rockový koncert po ktorom by hrali nejakí namakaní punkáči, kde by som pri pogovaní rozbil mobil.
Sobota by bola chill, navštívili čajovňu a našli 30 kešiek a večer ak by nebola nejaká dobrá technopárty, tak by sme šli do kina na tanec s vlkmi.
Polku nedele by sme prespali vo vlaku a večer by sme šli na sv. omšu po ktorej by sme si dali pivo...
gettingovali by sme sa drunk a watchingovali nejake animes a listeningovali zivu music a isli vencit psov zo shelteru, hrali ps games ked sme high and chodili na vela places kde by sme si mohli dat fajne food and chill u know what i myslim :>
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Utorok neriešim, lebo to by mala vymyslený program ona, ale samozrejme by sme si dali pivo.
V stredu by sme vyšľapali na hlavný hrebeň Veľkej Fatry a prespali na salaši pod suchým vrchom a pili by sme pivo.
V štvrtok by sme trochu unavení prišli domov a večer pri pivku nechali veci na voľný priebeh.
V piatok by sme s kamošmi šli piť pivo a hľadať kešky do niektorej metropoly Budapešt/Viedeň/Praha a šli na dobrý rockový koncert po ktorom by hrali nejakí namakaní punkáči, kde by som pri pogovaní rozbil mobil.
Sobota by bola chill, navštívili čajovňu a našli 30 kešiek a večer ak by nebola nejaká dobrá technopárty, tak by sme šli do kina na tanec s vlkmi.
Polku nedele by sme prespali vo vlaku a večer by sme šli na sv. omšu po ktorej by sme si dali pivo...