Nenávidím ľudí, čo hovoria "revízori sú debili" a podobne... Čo by ste akože chceli? Jazdiť zadarmo? Debil je ten, čo ide bez lístka... A potom nadáva, jak si to ten idiot revízor mohol dovoliť dať mu pokutu...
Neviem co vsetci proti nim maju, oni si len robia svoju pracu ako kazdy iny clovek a to ze niekto nema platny listok to nieje ich chyba, skor ich lutujem ze sa stale musia kaslat s tymi debilmi co ich este napadaju.
@13 Áno, ja by som MHD zadarmo aj chcel, som normálny? Ak chceš o tej možnosti nejaké informácie, skús » niekasuj.pl alebo » winstonskids.net/zajimanas.htm#m... napríklad. Niekde to vraj už zavedené je, len si nespomeniem kde
Njn revízori sú ťažko pracovití ľudia, preto musia robiť túto náročnú a spoločensky veľmi prospešnú prácu, navyše niektorí už si svojou demenciou niečo podobné vypýtali: » www.topky.sk/cl/10/472491/Ko...
Náhodou ja si vždy cestovné platím a za to sa vždy dočkám slušného správania vždy revizór/ka pozdraví, priloží električenku ak platí poďakuje ak niekomu neplatí resp. nemá lístok slušne ho poprosí o vystúpenie... Samozrejme, že aj revizór sa správa zle ak na neho niekto začne nadávať a napádať ho... Ale je pravda, že je v BA jedna či dve skupinky, ktoré sú neslušné aj voči pasažierom...
@Andy-larkin@H8u su urcite povolanie ktore sa netesia vseobecnej oblube,napr.policajt alebo revizor a ti co si takuto robotu vybrali s tym musia ratat,ano musia sa niecim zivit ale ja osobne by som radsej robil smetiara jak revizora
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a netvrdím, že iní také oči nemajú. len to chcem trošku zvýrazniť.
@tomice27 nienie, šla som dva dni po sebe ich obľúbenou trasou a mala som tú česť stretnúť ich. mám električenku
ale nie zartujem
Ja vždy natrafím na dákeho prispatého, ktorý si niečo zamrmle popod nos, cvakne a odíde ďalej.
Njn revízori sú ťažko pracovití ľudia, preto musia robiť túto náročnú a spoločensky veľmi prospešnú prácu, navyše niektorí už si svojou demenciou niečo podobné vypýtali: » www.topky.sk/cl/10/472491/Ko...
to, že pôsobia ako tvrďasi, musia proste hrať. aby ich niekto neototo.
a @dzeejn včera som šla ---> aupark a nastúpili iní a jeden z nich bol taký slušný a také krásne oči mal!!! ach