Ahojte. Ako váš partner rieši konflikty? Môj názor je, že by sa dvaja ľudia o danom probléme mali porozprávať, ak je niekto nešťastný, nasraný, ukrivdený... A nie sa skrývať pred vyriešením situácie a hádzať veci za hlavu.Hlavne vy chlapi, ako ste na tom?
Situácie by sa mali hlavne riešiť pokojne, slovne, úprimne, a skrátka, riešiť to do tedy, pokiaľ to nebude vyriešené... Nie tak, že ,,ale miláčik, dneska na to nemám náladu" alebo ,,nemôžeme to doriešiť inokedy?" ... Skrátka, mali by sa riešiť dotedy, pokiaľ sa nevyriešia...
Ja som riešil problémy s mojou ex priateľkou denno denne, hoci málokedy sme niečo vyriešili. Pravdupovediac je dobré, aby sa riešili problémy hoci jediné, čo chcete, je sa len hádať. Železo treba kuť za horúca. Preto ak si hneď nevyrozprávate čo vám leží na srdci alebo keď zmeníte názor a nevyjadríte sa, bude to len horšie. Ja nie som konfrontér a vo vzťahoch som príšerný. Nerád riešim konflikty, lebo veľakrát mám úplne odlišné riešenie na situáciu a ostatní ma osočujú. Moje riešenia nie sú vždy riešiace, no napriek tomu sú to iniciatívy, ktoré nikto nechce ani počuť a nakoniec skutočné riešenie s tým aj okrajovo súvisí.
Rozplače sa/oduje sa/nebaví sa so mnou/nahnevá sa...potom je tu moja trpezlivosť na to, aby som to s ním normálne vykomunikovala. Aspoň mám prípravu na výchovu teenagera
ja vždy ked bola priatelka vytočená tak som odišiel na 3 minutky a ked sa ukludnila tak sme si všetko vždy vysvetlili....Ja som vždy kludný ale pokial niekto stale stresuje tak chytím ho kým sa ukludni a potom to riešim neznášam stresakov.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
mam super chlapa. necha si veci v klude vysvetlit,to ja som taka hrrhrr obcas.