Pisem to tu preto, lebo ma opat raz zaujima vas nazor... na jednej strane si asi vsetci predstavime zradu, no na strane druhej vazny vztah je o laske a ta zradu nepozna aj ked sa s nou moze stretnut.
no predstavim si vselico co by mohlo ohrozit ten vztah. na druhej strane ak ta nieco tak laka, asi nejaka cast tvojho je zanedbana a teda ten vztah asi nie je az taky uspokojivy.
Nemyslela som konkretne seba azamerala som sa hlavne na osobu, ktorej je ukrivdene no nevnima to tak, lebo s danou osobou rata...ak si to ta dana osoba uvedomi, vazny vztah potvrdi svoju skutocnost a vydrzi...
nerozumiem tomu co je to vazny vztah? ja som vzdy tuzil po slobode akonahle si clovek -pripusti ze ho nieco zvazuje zacina sa citit neslobodny, nespokojny a hlada unik. s niecoho prijemneho sa stane povinnost a stereotyp. to uz neni vztah ale otroctvo.
@xxar3s aj nad tym si obcas lamem hlavu
...ked som si uzivala studensky zivot s nim ... a zrazu to preslo a nie zeby som nemohla....ale vlastne nemozem ... a na jednej strane ma to mrzi ked nemozem ist tam a tam , no na druhej strane ak by som mohla asi by som ani nesla, lebo by sa mi nechcelo a takto mam jeho ...a ked sa citim blbo nie som sama...
@xxar3s byť verný jednej osobe je otroctvo ? to si asi nikdy nezažil aký je to pocit mať niekoho, kto je tu vždy pre teba , kto ťa rovnako lubi , komu chýbaš rovnako ako on tebe , kto ma podobne názory a povahove črty a vždy sa spolu viete zasmiať aj na hlúposti, ktorá by možno iným ani nebola vtipná... byť s jednou osobou znamená neriešiť nič s niekym ďalsím čo robí vzťah špeciálnym a pekným
@badgrl zazil ale po case zacali negativa prevazovat nad pozitivami. ofucovala sa, obmedzovala ma, nicila mi zivot svojimi naladami a komplexami, pre nu to bolo normalne, pre mna to bolo peklo. ajtak som od zaciatku vedel ze jej nedokazem byt verny, jednoducho to nedokazem a ani nechcem. Neviem si predstavit ze by som mal cely svoj zivot zahodit a uz si nic neuzit. A vzdy ked sa zacne zena spravat ako ona, alebo zacne mat nerealne ocakavania, byt panovacna, tak z toho vycuvam, ja nie som nikoho majetok, moze ma lubit, ale len trosku.
@nacopojdemdomov co ja viem zavisi od toho ake ma poziadavky ale ako som uz pisal nebol som stvoreny na monogamiu. nechecel by som prezit taky nudny zivot ako moji rodicia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
napr ist do ciny na 4 roky predavat ilegalne zbrane
mala by som s tým prestať
...ked som si uzivala studensky zivot s nim ... a zrazu to preslo a nie zeby som nemohla....ale vlastne nemozem ... a na jednej strane ma to mrzi ked nemozem ist tam a tam , no na druhej strane ak by som mohla asi by som ani nesla, lebo by sa mi nechcelo a takto mam jeho ...a ked sa citim blbo nie som sama...