V prvom rade to nie sú antibiotiká a v druhom rade je to skôr jed ako liek. Pokiaľ nemusíš, určite to nepapaj. Pôvodne to inak boli lieky vyvjane proti rakovine mozgu, ale niekto zistil, že to fiči na jebáky, tak si z toho spravili business.
Ja som to mala davno..nic vazne som nepocitivala max suche pery a tak ..uz sa ni dost vracia akne, prve dva roky po liecbe to bola krasna cista plet... .v septembri chcem ist za koznou ci by som to nemohla mat znovu...lebo uz som zufala
Už to beriem druhý týždeň, pery totálne vysušené a tiež pleť čo je pozitívum pretože som mal extrémne mastnú.
No a neviem, ja som vyskúšal všetko a teraz som pristúpil na ten roaccutane, začína sa mi čistit plet ale bojím sa že po vysadení sa to znova vráti ako vravíš ty :/
ja som to brala minulý rok a úplna pohodička, predtým som si musela chodi prepudrovať nos každú hodinu a teraz si na púder nespomeniem jak je rok dlhý úplne super, vôbec nelutujem, že som to brala, pleť sa mi zlepšila o 100%, takisto vlasy si nemusím tak často umývať, akurát že som trochu pribrala, ale ani to mi veľmi nevadí pery som mala suché, ale nič čo by nevyriešilo labello a takisto som sa musela natierať po sprche, lebo sa mi robili až šupinky na rukách.. ale inak žiadna tragedia, hocikedy by som to zopakovala
@veronikacs Dodala si mi chuť do života!! Som rád že ti to pomohlo, ten kto akné nemá ani nemal, nikdy nepochopí čo to robí s psychikou! Dúúfam že mi to pomôže velmi velmi dúúfam!
Segra brala ten Aknenormín, a veľmi jej to pomohlo!!! Museli ale podpisovať vela papierov ze je ona zodpovedna za to ze to uziva atď. Pretoze ten liek je dokonca v nejakych štatoch aj zakazaní.
Neboj sa, je to snad najspolahlivejsi liek. Mne len toto pomohlo a uz som myslela tiez, ze pre mna neni nic na trhu ucinne. Aj ja som brala pol roka a zatial 3 mesiace som bez toho a mam stale super plet. Nemam akurat tie vysusene pery a nosnu sliznicu po vysadeni.
tiez som to brala, ani neviem pred kolkymi rokmi, mozno 6-7.... a doteraz mam peknu plet a predtym som na tvari nemala jedno miesto bez akne. ale pamatam si ze na zaciatku mi to tak vysusilo tvar ze sa mi spravili chrasty a spoluziaci si robili srandu kde som sa zrypala. tiez by sa na to nemalo pit lebo to velmi zatazuje pecen. a najlepsie ani fajcit
@opi55 Však práve, tomu sa ľahko hovorí kto má čistú pleť a nikto po nom nepozerá! A nevie si predstavit aké je to sa nevediet pozriet do tváre, a mat pocit že stále po tebe niekto pozerá, a kontrolovat pri každom zrkadle či nepribudla nové vyrážka..... A potom vypisovat že radšej sa liečit prírodou atd.... No jasné kecy bla bla bla keby mi príroda pomáhala tak asi by som nebral lieky
@Rebelko3
Nechcem ti kradnut nadeje. Ale priatel t bral.. presne tolko ako mi kozny kazal, ale sa mu to vratilo asi tak 2 tyzdne potom co prestal.
Ale zas vraj on bol vynimka a bezne sa to nestava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Naštastie sa u mna zatial neprejavil
No a neviem, ja som vyskúšal všetko a teraz som pristúpil na ten roaccutane, začína sa mi čistit plet ale bojím sa že po vysadení sa to znova vráti ako vravíš ty :/
Nemalo to žiaden vplyv na moju psychiku
Nechcem ti kradnut nadeje. Ale priatel t bral.. presne tolko ako mi kozny kazal, ale sa mu to vratilo asi tak 2 tyzdne potom co prestal.
Ale zas vraj on bol vynimka a bezne sa to nestava