Chodím na španielske...a prijímačky boli na základe známok a tých logických testov, kde máš kopec úloh na čas zameraných na matematiku,slovenčinu a podobne...
A či je to ťažká škola? Tak oproti iným je ťahšia, musíš sa hlavne veľa venovať tomu jazyku, lebo bez neho si tam stratená... Ono je to skôr ťažké na psychiku, návalové učenia, miestami máme aj 5 písomiek na deň,tak si predstav Navyše väčšine ľudí sa výrazne zhoršia známky s čím sa niektorí ťažko vyrovnávajú po samých jednotkách na základnej...
@mkamka nie. takých problémov by som sa nebála. určite by to bolo lepšie, byť vedená normálnymi profesormi, čo učia, lebo je to ich práca, a nie ľuďmi, ktorý si potrebujú niečo dokazovať, a vlastne....
je to jedno, moja stredná stála za hovno, maturovala som so 4kami a 3kou zo správania, len a len kvôli profesorom. resp úplne najväčšia vďaka patrí tej piči, mojej triednej....
či by som bola radšej na španine, kde by som síce viac drela, ale mala by som školu s normálnymi učiteľmi? áno. či by som bola radšej, keby som mala školu, z ktorej keď výjdem, tak ak nič iné, mám aspoň jazyk a štátnicu z neho? určite áno. niet sa o čom baviť.
@star17 keďže každý rok sa počet narodených detí znižuje, tak ak pred 10 rokmi bol problém dostať sa na "elitnú školu" ťažké, dnes tam už berú bárskoho, takže ak si dobrá, musia ťa vziať určite a teraz sa ti to možno zdá hrozné, ale čím dlhšie sa budeš učiť v cudzom jazyku, tým ti to príde ľahšie (čiže prvé dva roky sa ti to možno bude zdať ťažké, ale to prejde)
a známky sa ti vôbec nemusia zhoršiť, myslím, že ide aj o prístup daného človeka
@mkamka bola som chorá, triedna odišla na 3 mesiace na liečenie, a keď sa vrátila odmietla mi uznať ospravedlnenku od doktorky.... tomu samozrejme predchádzalo to, že na mňa bola už od prváku nasratá, lebo som za prvé často flákala školu a za druhé, kazila som jej priemer i morálku v triede....
Na mojom som robila zo slovenčiny, matiky a nejaký všeobecný predpokladový test To aké reálie či čo to tu spomínate ?
A inak, nie je to ťažká škola, prvý ročník je veeeeľmi ľahučký, som zvedavá, aké to bude od druhého ročníka vyššie. Celé bilingválne gymko ma riadne sklamalo, takže už by som tam asi nešla
ako na ktorej... ja napr. robím len náboženstvo a psycho-testy...ale bojím sa tých psychotestov strašne, že ich nezvládnem...už nábožko sa dáko nabiflím...
tak isto aj bilíčka, má len anglinu a matiku..inak teraz chodím na 8-ročné gymnázium s rozšírenou výučbou jazyka a vôbec to tam tak nevyzerá. Na každom predmete nám dajú len papier so slovíčkami a o týždeň ich zabudnete...prosto na nič..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
nevzali ma
k téme- robia sa prijímačky z matiky, sloviny, psychotesty a reálie- čiže základné vedomosti o danej krajine
A či je to ťažká škola? Tak oproti iným je ťahšia, musíš sa hlavne veľa venovať tomu jazyku, lebo bez neho si tam stratená... Ono je to skôr ťažké na psychiku, návalové učenia, miestami máme aj 5 písomiek na deň,tak si predstav Navyše väčšine ľudí sa výrazne zhoršia známky s čím sa niektorí ťažko vyrovnávajú po samých jednotkách na základnej...
nie nie je to tazke
my sme robili taky test na vseobecne jazykove predpoklady ale nebol daky extra tazky dalo sa to v pohode napisat (ale nie sa na to naucit)
inak boli prijimacky u nas slovencina matika anglictina a toto
realie sme nemali
potom neskor boli rozsirene testy z angliny ale to boli len na zaradenie do skupin
@mkamka mám byť rada, že ma nevzali na školu, na ktorú som strašne chcela ísť? O_o
a aj mne tá školy spôsobuje len komplikácie
je to jedno, moja stredná stála za hovno, maturovala som so 4kami a 3kou zo správania, len a len kvôli profesorom. resp úplne najväčšia vďaka patrí tej piči, mojej triednej....
či by som bola radšej na španine, kde by som síce viac drela, ale mala by som školu s normálnymi učiteľmi? áno. či by som bola radšej, keby som mala školu, z ktorej keď výjdem, tak ak nič iné, mám aspoň jazyk a štátnicu z neho? určite áno. niet sa o čom baviť.
a známky sa ti vôbec nemusia zhoršiť, myslím, že ide aj o prístup daného človeka
nič viac... nič menej. na bilingválu sa vždy robia príjmačky... alebo talentovky.
Ano robia,. aby tam vzali len talentovaných!
Preto sa robia koncom marca a preto na také školy môžeš ísť o rok skôr
A inak, nie je to ťažká škola, prvý ročník je veeeeľmi ľahučký, som zvedavá, aké to bude od druhého ročníka vyššie. Celé bilingválne gymko ma riadne sklamalo, takže už by som tam asi nešla