Robil by si vo firme, kde by si za podobnú náplň práce ako máš teraz zarobil o 15% viac? Samozrejmeale, háčik je v tom, že ešte ďalších 100% by si dostal vo forme zlata do facebookovej hry Candy Crush.
Napríklad. Teraz robíš za 600e. Po novom by si za rovnakú prácu dostal 690e, ale ešte k tomu by si každý mesiac dostal zlato do Candy Crush v hodnote ďalších 690e.
@Piter09 No či by ťa to iritovalo, keby si vedel, že namiesto toho, aby si tie peniaze dostal ty, tak za to zamestnávateľ radšej nakúpi zlato do Candy Crush a dá ti to.
tak to zlato do tej hry by som mal u riti lebo to nehravam nevim o co ide ale tak tych 15% za to iste ? tak preco nie ? no ale sak je to otazka od teba cize je pochopitelne ze je to dost nepochopitelne
@Myschka No ale čo nakupuješ v appStore? Ja si neviem predstaviť jedinú aplikáciu čo by som chcel. Či fakt tam je niečo tak prínosné? A napísala si to zle. Lebo je CrAsh Bandicoot a Candy CrUsh.
@Torpedo08 No veď zmysel tam je. Že či by ťa nesralo, že firma značnú časť tvojich peňazí vyšmarí von oknom a ešte ti to dá takto drza najavo. Či by si to bral osobne a preto radšej ostal pracovať za o čosi menší plat, alebo či by si si povedal, že kokot do toho a zobral aspoň nejaké zvýšenie.
@Myschka A je to dobre?, vyzera celkom nadejne ta hra. A ty uz pracujes ze mas cas take hrat? Ja si neviem predstavit ze pri praci by niekto hral hry proste, my to pride ako scifi. No dobre, ale to je len jedna vec, to je stále málo na minutie výplaty.
aha, ze to neustale hras? Ako boli kedysi take hry ze mas kralovstvo a tam si stavas ekonomicke stavby a armadne stavby a skumas nove technologie, zvysujes rozlohu a bojujes proti inym kralovstvam? To boli len textove hry, a internet v mobile vtedy este ani nebol, ale viem ze uz to bola riadna zavislost, tak pokial je toto nieco podobne, tak potom zbohom zivot.
@goodk textove hry, az taky pamatnik niesom ale je to nieco ako travian, to som bavkala na strednej a bolo to kulva navykove, takze radsej s tym nezacinaj
@Myschka Nie uplne ze textove, malo to pekne graficke rozhranie, ale ziadnu grafiku kde by si nieco ovladala, alebo mapu kde by si nieco videla. Hej, nieco ako travian, len kus viac textovejsie. Mne by chybala skor takto navykova hra, ktora by bola prepojena s fyzickym svetom, zeby si si to zlato napriklad musela odbicyklovat, alebo stavbu nejako odpracovat, to by potom po ulici chodil sami dobre vyzerajuci ludia konecne. No uvidime, ale ak s tym zacnem tak to bude tvoja chyba.
nemyslite vazne ze miesto penazi si radšej budete nabijat nejake podrbane rubiny a hviezdy a premiove platidla v nejakych hrách. Keby to robili nemci tak ok. Ale tu čo ledva má plno ludi do dalšej vyplaty prist s takymto napadom, no vidno že ta firma je zo zapadu a o historii a ekonomike vie kulove.
Jasne v pohode, ak by za to zlato nechcel nieco ine odomna.. +15% k platu nie je zle
To je ako dostanes plat a cokoladu a tu si odlozis dakde do skrine nemusis to pouzit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Napríklad. Teraz robíš za 600e. Po novom by si za rovnakú prácu dostal 690e, ale ešte k tomu by si každý mesiac dostal zlato do Candy Crush v hodnote ďalších 690e.
@Torpedo08 No veď zmysel tam je. Že či by ťa nesralo, že firma značnú časť tvojich peňazí vyšmarí von oknom a ešte ti to dá takto drza najavo. Či by si to bral osobne a preto radšej ostal pracovať za o čosi menší plat, alebo či by si si povedal, že kokot do toho a zobral aspoň nejaké zvýšenie.
To je ako dostanes plat a cokoladu a tu si odlozis dakde do skrine nemusis to pouzit
ja nemám vieru ja mám jana....