Ľudia, mám na vás otázku, robili ste už dakedy v tescu na pokladni? mali ste tam dajakí problém so stratami.
nemusia len ľudia čo robili v tescu, hockde na pokladni
Dávaj si bacha hlavne na rozmieňačov...tí tam dojdú že nech mu rozmeníš trebárs 100€ na drobnejšie, potom ti tam niečo ešte prihodí s tým, že mu máš vrátiť 20€...potom si rozmyslí, že ti ešte dá rozmeniť desinu, ale ty mu máš vydať hento tamto...a zrazu šup...strata 30€ na kase
Dávajú 3.26 no neber to a mimo to, robil som už aj čašníka a nikdy viac. 8 hodín v lakovkách už nie. naozaj a musíš tam behať jak kretén. ani sadieť pomaly nemôžeš. furt furt behať @afew
asi pojdem na tú pokladňu aj ja, z McDonaldu ma poslali preč, že nepotrebujú nikoho pod 18 (a to som totálne klesla, že som išla McDonaldu, to bola moja posledná možnosť, ale ako to tak vidím, tesco som neskúšala a nevychádzajú mi peniaze na trip do Prahy )
Ale letáky nebudem rozdávať nikdy. NIKDY.
Inak pokiaľ viem, tak manko ak máš do nejakých 50 eur alebo koľko tak sa nič nedeje, ak máš viac tak sa to nejak rieši, teda, neviem, kamarátka vysvetľovala, moc som ju nepočúvala Šak sa ich tam normálne spýtaj v tescu na to.
@baroon ja som robila casnicku a lepsie podla mna jak pokladna. ale kazdy ma iny nazor. lebo ja praveze radsej chodim nez sedim, z toho ma ide vystriet, ako mi trpnu nohy, tolko byt na jednom mieste za pokladnou...ale hej 3,26 je celkom ok
ďakujem moc za vysvetlenie @skingirl94
Jeeežin mc D kamarát tam robil pol roka, mal dostať povýšenie a v ten deň ho vyhodili, že prepúšťajú, lebo je málo ľudí. sranda, lebo robil v BA na hviezdoslavovom D a šak spýtam, školenie mám 1.4 tak tos a ešte všetko porieši ja len tak, lebo sa bojím, tých strát tak trošku D @cathy @afew ale tak ja som robil na firemných mega akciách a plesoch a tak to záleží od toho kde, ináč by som aj ja radšej behal
ja som robil za pokladnou asi dva mesiace ale uz nikdy viac, ten zarobok mas celkom slusny takze sa nedivim a ako pisal @8 tak bacha na podobne veci, good luck
Billa, Lidl
Dávaj si pozor na ľudí, s veľkými bankovkami, ktoré chcú rozmeniť, môžu to byť špekulanti, zmagoria ťa a mínus na kase. Taktiež máš právo odmietnuť platbu veľkou bankovkou... A veľké bankovky kontroluj na skeneri a býva aj Mystery shopping, kedy prídu manažéri inkognito nakúpiť a popri tom sledujú predajňu, ako to tam ide, od tovaru v regáloch po prácu pokladníka
A pokiaľ ide o straty, dá sa to dobehnúť drobnými, ľudia nechávajú dosť drobných. Ale treba ich vždy dorovnať. Ale raz mi v Lidli odpustili 22 eurovú stratu. S mojou prácou boli veľmi spokojní, či už na predajni, alebo pri kase. Avšak raz sa mi stalo, že mi v kase chýbalo tých 22 eur. Kedže som dovtedy nemala žiadne problémy, tak mi to odpustili A ešte som mala aj veľmi dobrého vedúceho. Ale toto je skôr taká výnimka ako pravidlo.
A ked platia ľudia stravnými lístkami, tak ich dobre prepočítaj, prezri ich - stáva sa, že dajú len taký ilustračný, ktorý je neplatný, a hned je mínus v kase, skontroluj dátumy.
Robim v Kauflande v BA, predtým som robila v Kauflande v DCA , a je to mega rozdiel .. v DCA hroza, v BA sa do práce teším. Pokiaľ nemáš veľký rozdiel (viac ako 20-30eur) tak len podpíšeš papier že si nie si vedomý rozdielu. Najviac som mala ked som začínala nejakých 7 eur za celý mesiac. Teraz v BA som vždy v pluse.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale u nas to funguje tak, ze co mas navyse, je ich, co ti chyba, musis dolozit. good luck
ale pre istotu sa ich este spytaj
Takých pošlem rovno do riti asi.. @firestorm
Ale letáky nebudem rozdávať nikdy. NIKDY.
Inak pokiaľ viem, tak manko ak máš do nejakých 50 eur alebo koľko tak sa nič nedeje, ak máš viac tak sa to nejak rieši, teda, neviem, kamarátka vysvetľovala, moc som ju nepočúvala Šak sa ich tam normálne spýtaj v tescu na to.
inak manko si neplatis a je to fajn robotka pokecas s ludmi.. ja to mam rada
Jeeežin mc D kamarát tam robil pol roka, mal dostať povýšenie a v ten deň ho vyhodili, že prepúšťajú, lebo je málo ľudí. sranda, lebo robil v BA na hviezdoslavovom D a šak spýtam, školenie mám 1.4 tak tos a ešte všetko porieši ja len tak, lebo sa bojím, tých strát tak trošku D @cathy
@afew ale tak ja som robil na firemných mega akciách a plesoch a tak to záleží od toho kde, ináč by som aj ja radšej behal
ja som robil za pokladnou asi dva mesiace ale uz nikdy viac, ten zarobok mas celkom slusny takze sa nedivim a ako pisal @8 tak bacha na podobne veci, good luck
Dávaj si pozor na ľudí, s veľkými bankovkami, ktoré chcú rozmeniť, môžu to byť špekulanti, zmagoria ťa a mínus na kase. Taktiež máš právo odmietnuť platbu veľkou bankovkou... A veľké bankovky kontroluj na skeneri a býva aj Mystery shopping, kedy prídu manažéri inkognito nakúpiť a popri tom sledujú predajňu, ako to tam ide, od tovaru v regáloch po prácu pokladníka
A pokiaľ ide o straty, dá sa to dobehnúť drobnými, ľudia nechávajú dosť drobných. Ale treba ich vždy dorovnať. Ale raz mi v Lidli odpustili 22 eurovú stratu. S mojou prácou boli veľmi spokojní, či už na predajni, alebo pri kase. Avšak raz sa mi stalo, že mi v kase chýbalo tých 22 eur. Kedže som dovtedy nemala žiadne problémy, tak mi to odpustili A ešte som mala aj veľmi dobrého vedúceho. Ale toto je skôr taká výnimka ako pravidlo.
A ked platia ľudia stravnými lístkami, tak ich dobre prepočítaj, prezri ich - stáva sa, že dajú len taký ilustračný, ktorý je neplatný, a hned je mínus v kase, skontroluj dátumy.