bolelo vas koleno po tomto zakroku? vpichli vam aj liek? ak ano akY? odpuchlo vam hned koleno alebo ste ho vecer mali este opuchnute? prosim poradte mi
robili mi punkciu ale niekde celkom inde nebolelo ma to lebo to bolo len odobratie vzorky tenuckou ihlou... ale kamaratke tiez robili lebo mala zapal hrubsou ihlou a povedala ze to bolelo jak svina...
trikrát mi robili punkciu, ale nie kolena... z pľúc mi trikrát ťahali po liter a pol vody s krvou, a radšej sa nepýtaj aké boli moje rebrá lebo tú hovadskú ihlu mi vpichli pomedzi rebrá.
@littleeva Môjmu ex vyťahovali vodu z kolena. Akurát že on išiel neskoro a tak mu to nepomohlo tak musel ísť na operáciu. A bolo to dosť kruté, dva mesiace sa nemohol na nohu postaviť.
Zrovna mám vodu v kolene ale podľa doktora(veľmi dobrý) to nieje treba ťahať len si na to dávať chladné obklady a sťahovať obväzom cez deň a cvičiť ale nepreťažovať a do troch týždňov sa to vstrebe.
@etelnair mas to opuchnute a boli to. tahsie sa ti chodi a ked trochu pokrcis koleno a stlacis to v mieste opuchu, pravdepodobne sa ti ta opuchlina posunie po kolene :-! aspon mne sa to tak robilo vzdy a to mi ju vcera vytiahli stvrtykrat.
dakujem za komenty inak, vcera mi tu vodu vytiahli ale bolelo ma to viac nez predchadzajuce roky ked mi ju vzdy vyberali a zdalo sa mi to stale dost opuchnute. vecer som nemohla vystriet nohy lebo obe mi hnusne trpli ale rano uz bolo lepsie. snad uz je po vsetkom a ziadnu vodu mat nebudem. vpichli mi tam aj tu latku na rozpustenie tak snad zaberie aj ked co si pamatam tak druhykrat ked mi ju tahali z druheho kolena tak mi ju vpichli tiez a potom sa zrobila znovu. ale mozno si to uz len presne nepamatam a dali mi to az tretikrat
vyberali mi krv z kolena a dva krat prijemne to nebolo, lebo to robili pomerne velkou ihlou a pomerne ma tym zaskocili ale nic co by sa nedalo prezit, ten vpich sam o sebe nie je o moc horsi od injekcie, pre mna bol horsi ten pocit jak to tahaju von, lebo som mala taky cudny pocit ze sa mi koza strasne upina na kosti v kolene a bolo mi z toho zle ale inak nic co by sa nedalo zvladnut
po artroskopii kolena ked mi vytiahli z kolena hadičku a zobrali taku kadičkou s krvou zistili ,že mi to tam nechali moc krátko a tak na druhy deň som mala zapuchnuté kolena a od toho aj prsty na nohach...zobrali ma na prevez a tam mi takou väčšou injekčnou stirekačou pichli z bočnej strany nejakou ,,bránou" do kolena a ťahali odtial krv...bolelo , ale dalo sa vydržať...
Rada: Kamoška mala v kolene vodu a chcela si ju ist dat vybrat, ale babka jej povedala nech si na to priklada kapustu. Si zober ked dosla na rontgen tak jej tam už vodu nenašli....no neviem ti povedat ako dlho a akym sposobom si to prikladala....
cawte , jasom presne 3 dni po artoskopie kolena ,, strasne to boli robili mi aj punkaciu vyberali mi krv s kolena ,sttrasne to boli ,, ale hlavne zrsom vela krvy stratila operovalima 2 hodinyy,,,, ak nemusite ist na altroskpiu tak by som uz nesla druhikrat moc to boli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ako to bolí ?
Rada: Kamoška mala v kolene vodu a chcela si ju ist dat vybrat, ale babka jej povedala nech si na to priklada kapustu. Si zober ked dosla na rontgen tak jej tam už vodu nenašli....no neviem ti povedat ako dlho a akym sposobom si to prikladala....