@levik123@5 ide o to, že sa vraví že "Od Lucie do Vianoc, každá noc má svoju moc" urobíš si 12 (myslím) lístočkov a na každý napíšeš meno chlapca, každý večer jeden vytiahneš a zahodíš a ten chlapec ktorý ti ostane na Vianoce má byť tvoj osudový..
ked som bola malá robievala som si ich.. ale teraz mám už jasno
kazdy rok si to robim z haluze,a vzdy chcem vedeť koho som kedy vyhodila tak si zozadu napisem cisla ze ktoreho prveho druheho a tak a ked je 24teho si to pozeram a vzdy mi vide taka blbost a konecne ked som objavila svoju orientaciu si tam napisem aj baby
no niekedy som si robila listocky ale vzdy som nakukala ze kto mi tam este ostal co sa nemaaa asik.. .a zrovna dnes ma to tak napadlo ze si ich spravim ..ale este som sa nedostala k tomu.
ked som bola mensia , tak som pospisala kazdeho mozneho, a raz mi vysiel chalan s kt som sa rozpravala mozno 2x v zivote ale mal moje cislo a verite ci nie , na druhy den mi zavolal a zacala som s nim chodit, ale musela to byt brutalna nahoda, lebo ja na takte kraviny moc neverim.
Raz som si urobila, ale bolo to maximalne vtipne, lebo pravdaze nevydrzala som sa nepozriet koho som vyhodila a nakoniec mi zostal ten, kho som najviac chcela, no ktovie preco? Ale mohla som to archivovat, teraz by ma zaujimalo ake mena som tam dala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ked som bola malá robievala som si ich.. ale teraz mám už jasno
a este poznate,ze ked na stedry den vyjdete zo dveri,z ktorej strany steka pes,odtial budete mat frajera???
a tych listockov byvalo malo...nestacilo to...