Mozno viem ja ? Ale aj keby bude to tak polovica na tvoje studijne vydavky . Ak chces spoznat novych ludi je to mile, ale bude ti to na prd ak s nimi nebudes mat za co kalit
neokradaj a nezaberaj miesto studentom ktori na vysku fakt maju ! necicaj tento stat .. radsej dvihni prdel a chod makat do zahranicia niekam ... sikovny clovek si robotu najde ale tebe zjavne smrdi a si lenivy
kazda skola nieco stoji, cize ked nie su money, neriskovala by som to - a popravde, dnes ti ani VS nezaruci ziskanie zamestnania po jej skonceni (hlavne,ak byvas mimo BA alebo ineho vacsieho mesta)...
@5 nemyslim si, ale zato ty po 26-ke prispejes statu za studium na VS
navyse volaco som pocul (neviem, co je na tom pravdy), ze teraz je spoplatnene VS studium uz od prveho rocnika v pripade, ze naň nenastupis hned po strednej skole.
@muf ja som robil všelikde všeličo ale pracu ktoru by si dokazal robiť viac ako pol roka bez toho aby tvoja chrbtica bola v pohode, ja som neni lenivý ale makať ako otrok za 500 eur nato by sa mal každy jeden vysrať aby pochopili že my nie sme otroci
presne nad tým rozmýšľam aj ja, že pôjdem znova na vysokú, pretože robota fakt nie je (ok, je, ale robiť 22 dní do mesiaca na smeny a zarábať 500€ nie je nič moc)... a teda už moc nerozmýšľam nad tým, vo febrári si plánujem dať prihlášku a keď ma zoberú, ta dovtedy budem robiť a väčšinu platu si odkladať na štúdium
a čo čakáš od tej školy? Pretože sú aj ľudia s dvoma VŠ bez roboty. Ak chceš študentský život nezaberaj miesto. Chceš viac zarábať? makaj na sebe. Nemáš robotu? začni podnikať. Chceš robiť niečo na čo potrebuješ VŠ vzdelanie? tak choď študovať.
Roboty je na mraky ... ale neni toho co by za nu zaplatil. Aj v BA mas dost ludi co nezarobia ani 500.
@22 bludarina ...problem je niekde a vela ludi ho tam ani nehlada ... a to preto ze bud sa maju dobre (Syty hladnemu neveri.) ... alebo patria do sprosteho stada.
@ao ako ja nevravim, ze nie, ale keby si mal dajme tomu tych 500 ako autor temy a dal 180 na byvanie, ostalo by ti stale 320 na "žranie"... to nie je az take hrozne nie?... len neviem co si autor predstavuje pod pojmom vysoka skola, lebo ked som na nu chodila ja ten jeden semester, tak to boli len same vydaje ako take skripta, hentake skripta, taka kniha, take ofocovanie, take pravitko a ine hluposti... aj na to vsetko treba peniaze
@sandy114 Hrozne to nie je, ale ked z toho platim este x dalsich veci (telefon, internet, mhd, ...) tak by boli tie tri stovky fakt na hranici pod ktoru nie som schopny ist.
Faktom ale je (ako vravis) ze skola nie je vobec lacna. Samozrejme - ked ju nedotuju rodicia.
ako... oplati sa, ak si najdes vysku, kde budes studovat rad a kde sa aj nieco naucis. Ale mam pocit, ze slovenske vysky su specializuju na strateny cas
@mayo tiez sa chytam za hlavu, ked ma niekto problem s tym, ze nema co robit.. co by som dal aspon za trosku volna, alebo aspon za vypustenie par zakazok.. esteze idem pisat bakalarku, aspon mam vyhovorku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Dovolenka moja! Kde si?!
tažko mi niekto preplatí dovolenku
navyse volaco som pocul (neviem, co je na tom pravdy), ze teraz je spoplatnene VS studium uz od prveho rocnika v pripade, ze naň nenastupis hned po strednej skole.
Ale zrovna si hladam nieco lepsie a vyzera to celkom pozitivne, takze ked sa zadari, tak budem na nejaky ten rok - dva znovu spokojny
Na skolu by ma nedostali ani konskym zaprahom teraz
ja som pri 110 hodinach mala 182 a bola som rada ze cosi mam... a pojdem makat zase ... teda akonahle budem mat vsetky papiere pre urad prace
Tych 180 davam uz len na byvanie a to je nas na private viac
@22 bludarina ...problem je niekde a vela ludi ho tam ani nehlada ... a to preto ze bud sa maju dobre (Syty hladnemu neveri.) ... alebo patria do sprosteho stada.
Faktom ale je (ako vravis) ze skola nie je vobec lacna. Samozrejme - ked ju nedotuju rodicia.
Vies co je jedina vec, co sa zmeni, ked budes mat vysku? Ze budes mat titul. Ak sa nevies chytit teraz, nebudes sa vediet ani potom...