co si myslite o vztahu rodicia- deti? rozumiete si s nimi? nerozumiete? co si myslite o ich nadradenosti? preco sa niekedy spravaju tak ako sa spravaju?
dakujem
Je to logické keď chce starší človek od tých mladších rešpekt. Ja napríklad mňa tak rodičia vychovali, čiže nepopierateľne som ich "poddaní". Ale problém je že mám veľkú "hubu", poviem si na rovinu čo si myslím. čiže našim sa to nepáči a čstokrát ani niektorému z okoliu. Myslím si že naj vzťah je mamu ako naj kamošku, ja síce taký nemám ale čo už. No a tato.. niekto musí byť tá tvrdá ruka. Však keby rodičia robili všetko to ako detićky pískali no S BOHOM. Preto niektoré deti doslova ľutujem.. totálne rozmaznané ako nić, necenia si nikoho a nič.
Ja si rozumiem s mojimi vo všeobecnosti veľmi dobre, ale myslím, že ani jeden z nich nie je moc ´typický´ rodič.
A nejakú ´nadradenosť´ vlastne nepociťujem, iba keď tatka občas amok pochytí
ja tu vidím jeden problém ......Pravda o rodičoch: Keď si malý, naučia ťa chodiť a rozprávať a keď vyrastieš, chcú, aby su sedel doma a držal hubu, no, našťastie to u mňa tak nie je
vacsina deciek si nevie vazit rodicov a to co vsetko pre nich robia..ich detsky 16 rocny rozumcek nepochopi ze ked ich napriklad matka nechce pustit niekam je to preto lebo sa o nich boji a musia sa hadat..no co uz puberta
ako kedy...niekedy si s mamou celkom rozumiem, ale zvačša je to naopak...s otcom skôr...on aspoň nie je histerický a domýšlavý...ale na druhú stranu je zase lakomý a keď niečo chcem tak to skorej dostanem od mami, tá mi dá zas všetko čo mi vidí na očiach...je to tak nejak vyvážené
Hmm, ja mozem byt velmi spokojna, mam dobrych rodicov, vyborne si rozumieme,...iba tatino ja obcas poznamky, ktore mi nie su prijemne, ale mysli to dobre.. mame mozem povedat vsetko..
mám s rodičmi super vzťah....niekedy sa hádame ale su aj šťastné chvíle ked sa šteglíme a nahánam s tatom po byte! sú fajn hoci sú prísny,dávaju na mna pozor a to ma nerváči ked ma nepustia do mesta sadnúť si alebo len tak behaťž!A to preto že je taká doba aká je!boja sa o mňa a to je niekedy na p*ču ale je to aj super,aspon niesom fajčiarka zavislá na mariške ...dakujem vám mami tati
No ja si s mojimi rodičmi rozumiem, až kým nepríde na tému upratovanie alebo niečo podobné. Neviem pochopiť prečo je taký veľký rozdiel ísť vysypať smeti hneď (o 20:00) alebo až ráno...No a keď mi mama niečo prikáže urobiť - nejakých pár vecí, napr. dať riad do umývačky, povysávať obývačku a vyniesť smeti a ja všetko urobím, tak ako keby ju nahnevalo, že ma nemá za čo skritizovať, tak skritizuje napr. že spôsob akým som to robila...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
som rada ze su taki aki su ...
hádam som aspoň čiastoćne odpovedala
A nejakú ´nadradenosť´ vlastne nepociťujem, iba keď tatka občas amok pochytí