Mama akoze vie ist na internet pozret maily ale akonahle nastane co i len najmensia chybicka tak uz musim pribehnut a oco o nieco lepsie ale tiez nie bohvieako
@salora tak mama ho nevedela ani zapnúť,všetko som jej ukazovala ja a ešte aj tak som ho musela vypínať,lebo to nevedela a ešte doteraz za ňu niektoré veci ťukám,lebo ma veľmi štve keď pri nej sedím a ona 15 minút hľadá jedno písmenko ...No ale čo sa môjho otca týka,ten ma naučil skoro všetko,čo teraz na PC vykonávam.
@12@wicki - moji rodičia PC samozrejme neovládali, keď že si ešte ja osobne pamätám aj počítače veľké ako telocvičňa, ktoré dokázali spracovať akurát výplaty pre zamestnancov fabriky Ale na druhej strane, vo všeobecnosti sú rodičia dnešných teenagerov cca o 10 rokov mladší ako ja a príde mi dosť nepochopiteľné, že niekto v ich veku a v dnešnej dobe neovláda s PC aspoň základy...
Mama len tak tak a otec celkom hej, najčastejšie hráva FPSky po nete, zdá sa mi, že istý čas bol aj v nejakom clane vo SWAT 4
Ale napríklad taká babka zvláda počítače dosť dobre, aj keď lepšie sa vie orientovať v Macu, kedže s ním pracuje, babka má dokonca aj playstation a je náruživá hráčka, to bez srandy
@salora tak moja mama je od teba približne o tých 10 rokov mladšia,ale PC neovláda...tak a musím priznať,že sa jej nedivím,pretože ten šrot,čo sme doma mali som obtiažne ovládala aj ja...odkedy ale máme notebook,tak urobila veľké pokroky
nie..tatko nevie.. a mama sa tvari, ze vie, ale mam pri nej vzdy strach ze mi PC dodrbe.. vie si pozriet svoj mail a nejake veci, co potrebuje.. inac ee.. ma PC antizmyslanie
Keď sa počítač kupil, neveli ho ani zapnuť ... po mesiaci skušali písať ( 5 min. = 1 písmeno ) ... Mama v robote pracuje na počitači takže ona ako tak písať vie aj keď sa v internete moc nevýzna ... Otec sa viac v internete vizna než mama ale zas písať rychlo nevie =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a oco - no, ten sa pomaly do toho dostava tiez.
A mama v robote taký zubársky program ovláda
Ale napríklad taká babka zvláda počítače dosť dobre, aj keď lepšie sa vie orientovať v Macu, kedže s ním pracuje, babka má dokonca aj playstation a je náruživá hráčka, to bez srandy
Mama viac nie ako áno. Jej sa ani nechce naučiť sa to
Resp.:,,Sa stratilo "t"?"
Mama veľmi nepíše, tá len kliká
Otec.. otec až tak nie
a otec ale vie trochu , ale chodí len na internet a na dve stránky : Bazos a ešte Azet, ale nie tam na pokec, ale tie novinky všelijaké pozerá a ták