Stáva sa vám, že vás foter resp. mama totálne buzeruje, zhadzuje a kritizuje každú jednu skurvenú vec, ktorú spravíte či zle, dobre alebo dokonca aj za nič ??? A máte pocit, že všetko čo robíte, je na hovno.Alebo keď spravíte niečo, z čoho máte fakt dobrý
@0 ale spravaš sa tak každy sa vyvyja inač takže tak ...keby si bola chalan by som ti asi napisal, že " buď rad, že nejdeš na vojnu lebo by ti šuslo z toho tam "
No ja zas ked nasim poviem nejaky plan co chcem dosiahnut alebo podobne tak ma hned vysmeju a povedia mi ze na to nemam, ani mi nedaju sancu to dokazat... Ale aspon ma to hecuje k lepsim vykonom
stáva sa to kazdemu,ale niekedy si myslím,že aj oprávnene.Proste sa stačí snažit vyhybat konfliktom,aj ked to casto nejde,lebo zijete spolu.A vedz,že rodičia ti chcu len dobre,preto ta kritizuju ako to len ide...vidíš,že im na tebe zalezi...
Mne najviac leze na nervy matka ktora sa ma stale vkuse vypytuje ci nechcem jest to a to ked nieco uvari alebo kupi a pritom som pred chvilou dojedla a nepartim k tym co sa prejedaju ale ja jej mozem aj milion krat za den povedat ze mi leze na nervy a nech si uz drzi picu ale ona mi to robi asi naschval,ked vie ze to neznasam,co mam robit aby uz prestala otravovat ze ci nieco nechcem atd??!
@20 ty sa potom nevyjadruj ked nevies o com je rec...keby tebe niekto liezol denne na nervy tiez by si si myslela co ja,lenze kto nic nevie tomu sa lahko kritizuje
vyjadrím sa k čomu chcem. viem aké to je, keď ma mama štve, ale nikdy by som nepomyslela a nenapísala, že nech drží piču. ale asi sa ti to bude ťažko vysvetľovať, takže adieu. mysli si čo chceš.
@22 ja si aj myslim to co si myslim aj dalej budem a tvoj nazor ti v ziadnom pripade neberem,ale ked je niekto nechapavy to uz neni moj problem...a vlastne ja to ani neriesim,vobec uz ne ludi tipu ako ty,a za dalsie JA niesom TY,takze ja kludne napisem s cistym svodomim co si myslim,aj nech je to moja rodina...papa
ja to mam kazdy den ale ja som uz na to prisiel ako to treba spraviť aby si nemal/a nervy,,,proste ja si ich nevsimam nech si rospravaju co chcu ja lem kývnem ano mate pravdu a to je cele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a niekedy zase mam blbu naladu a hned vybuchnem a to radsej nebyt tou osobou ktora mi vojde do cesty
Počúvaj ho.... Mamka bude šťastná hlavne nedrzuj veľmi lebo to nepomáha....
Ale ne puberta, on je na mna nervny ani neviem preco...