Ono to záleží na viacerých faktoroch. Pokiaľ ako hovorí @leiasolo sa vláči trinástka hore dole tak áno. To je samozrejmé. Len tam sa ešte nedá hovoriť o láske.
Ale ak je to už dospelé či dospievajúce dievča, tak si rodičia môžu vyjadriť názor ale nemôže predsa striktne zakázať. Aj keď toto sa často robí.
Len záleží od toho či to dievča chodí s nejakým feťákom alebo s takým nejakým. Alebo či rodičia iba majú mindráky, tak si to kompenzujú na svojom dietati.
no tak v mojom prípade ja mám 16 a on tiež a nie je žiadny feťák... a výnimočne nejde o mojich rodičov ale o jeho... myslia si že na vzťahy je ešte mladý a keďže nie sme z rovnakého mesta, ale chodíme na rovnakú školu, si myslia že aj vzdialenosť by mohol byť problém...
Rodičia majú právo zasahovať v tom zmysle,že svojo syna/dcéru usmernia,poprípade mu/jej povedia názor na toho druhého,že sa im nepozdáva a tak.Ale priamo zasahovať to by nemali...teda ak nejde o prípad kedy partner svoju polovičku začína lákať na drogy a pod.
nepoznám okolnosti ergo nemozem hodnotit. keby sa moja sestnastrocna dcera vlacila s tridsatpätrocnym hejpočkaj, takju asi zabijem. nevravim z je to tvoj pripad. ale neviem aky je tvoj.
to má akých starostlivých rodičov keď si myslia že vzdialenosť by mohol byť problém až sa jedná len o to tak je to blbosť príliš sa mu starajú do života
a prečo by nemohli byť spolu? rodičom sa to nepáči? Pokiaľ nezviaže, alebo nespúta tak myslím že stále môžte byť spolu.. Ak sa milujete tak rodičia a ni nikto iný vám lásku nerozdelí, lebo láska sa ani rozdeliť nedá.. Rodičia väčšinou len majú strach o svoje deti, aby si našli toho pravého a aby boli šťastní, a niekedy vám odporujú voči vášmu výberu partnera. Ale ak vy ste presvedčení o tom že ste pre seba stvorení tak vám nikto lásku nerozdeliť nemôže, len treba byť silní aj v tých najťažších chvíľach.. Oni to raz budu musieť pochopiť že sa milujete, a že ste spolu šťastní
@acquarius Dievčina zlatá. O čom je Romeo o Júlia, dohodnuté manželstvá v Indii... To prisam pačku akokeby si sa pýtala, či homosexualita je normálna...
A čo Ti to pomôže, keď náhodou zistiš, že to normálne je, alebo nie je?
stotožňujem sa s @26 ... ale na druhej strane rodičia by sa do toho nemali moc pliesť. Ja mám to šťastie, že moja matka nevie o mne nič, nevie s kým som a podobne ...
nie vážne si myslím že je to nezmysel. Patrí to k životu. Hoc ja som v 16tich už veľmi nebral ohľad na to čo si myslia v tomto smere naši.
Pochopím keď 16 ročnému dievčaťu nechcú dovoliť aby chodila z nejakým 35 ročným nezamestaným alkoholikom-feťakom čo vymetá bary a namotáva mladé baby ale toto nieje ten prípad Možno sa boja aby sa mu nezhoršili výsledky v škole alebo v nejakom športe Alebo neviem. Pochopím keby mu urobili bezpečnostné školenie(antikoncepcia atd) ale brániť? veď to je v 16tich blbosť
@kosh nepomôže mi to asi nič ale budem mať ten pocit že to mohlo byť pekné ...
ani jeden z nás nie je psychopat a zhoršený prospech tam tie nebol a keď som navrhla že by sme mohli byť spolu tajne nechcel na to prístupiť pretože rodičia by sa hnevali keby na to prišli ...
Je to choré a nebudeš mi domov ťahať ďalšie decko, aby tu stále vrešťalo a sralo! Kým si v mojom dome, tak žiadny chalani! A najlepšie ani potom! V takom veku vôbec nemáš čo mať chalana. A najlepšie ani potom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale ak je to už dospelé či dospievajúce dievča, tak si rodičia môžu vyjadriť názor ale nemôže predsa striktne zakázať. Aj keď toto sa často robí.
Len záleží od toho či to dievča chodí s nejakým feťákom alebo s takým nejakým. Alebo či rodičia iba majú mindráky, tak si to kompenzujú na svojom dietati.
neviem, toto sa mi uz nepozdáva, príde mi to tak, ze si nechcú priznať, že ich syn dospieva.
v určitom zmysle jeho rodičov chápem. nie ste plnoletý a majú strach. nesúd ich. skús ich pochopiť.
na druhej strane záleží na tom, do čoho konkrétne Vám zasahujú ...
občas sa stáva, že vidia viac ako zaľúbenci
to, čo bude potom...to časom zistíš ty, ale aj oni
Skús porozmýšľať, či dôvodom na zákazy nebol aj zhoršený prospech, zanedbávanie povinností.
A čo Ti to pomôže, keď náhodou zistiš, že to normálne je, alebo nie je?
Ale zas na druhej strane ak je jeden z páru nejaký psychopat tak hej
nie vážne si myslím že je to nezmysel. Patrí to k životu. Hoc ja som v 16tich už veľmi nebral ohľad na to čo si myslia v tomto smere naši.
Pochopím keď 16 ročnému dievčaťu nechcú dovoliť aby chodila z nejakým 35 ročným nezamestaným alkoholikom-feťakom čo vymetá bary a namotáva mladé baby ale toto nieje ten prípad Možno sa boja aby sa mu nezhoršili výsledky v škole alebo v nejakom športe Alebo neviem. Pochopím keby mu urobili bezpečnostné školenie(antikoncepcia atd) ale brániť? veď to je v 16tich blbosť
ani jeden z nás nie je psychopat a zhoršený prospech tam tie nebol a keď som navrhla že by sme mohli byť spolu tajne nechcel na to prístupiť pretože rodičia by sa hnevali keby na to prišli ...