vzdy ked sa nase rodiny stretnu , sadneme si za stol a jeme .. oni sa chvalia , rozpravaju debiliny a vytvaraju si taku " rodinnu atmosferu " .. nenavidim to , mozem im srat na celu atmosferu ... mne pizduju ze som metalista robia si zomna srandu a pot
@0 - rodinným oslavám sa zásadne vyhýbam, odchádzam z nich ako prvý , veď výhovorka nemusí byť pravdivá, a celý čas čo sme tam tak sa zdržiavam v kuchyni (teda také veľké rodinne akcie su u babky) no a keďže moji starí rodičia mali 6 detí a tí mali každí po 2 deti si vieš predstaviť koľko nás v tom dome je .... HATE FAMILY ACTIONS !
nemam rad rodinne posedenia..seci pretvarky...a pod picoviny..a este ked mi zacnu kecat..."richard ty si uz ako vyrastol si vyssi ako oco" alebo "tak co riso uz mas nejake frajerku" atake podobne sracky.....
my nemavame ziadne rodinne stretka...ako si na ne neni cas ked su skoro stale rodicia v robote a chodia na sluzobky,velmi casto preto zostavam sama doma a potom uz nikoho nebavi kecat stale o tych istych temach ale ked uz su nejake narodky alebo meniny,rodicia idu ale ja som od toho oslobodena
Nenávidím to...40 ľudí sa stretne, prekrikuje sa, alkohol tečie prúdom, a každý sa každého pýta, ako sa má a či je zdravý...odpoveď je vždy "mám sa skvele, všetko je v poriadku"....
u nás v rodine sú navyše veľké generačné rozdiely (môj najmladší bratranec má 35, najstarší 48) a netuším, kto je kto...aj tak si s nimi nemám čo povedať.
chodím na rodinné oslavy vychlastať všetok dostupný mätový likér a potom sa nenápadne vytratím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
u nás v rodine sú navyše veľké generačné rozdiely (môj najmladší bratranec má 35, najstarší 48) a netuším, kto je kto...aj tak si s nimi nemám čo povedať.
chodím na rodinné oslavy vychlastať všetok dostupný mätový likér a potom sa nenápadne vytratím.