Rok na strednej skole v zahraničí. Cez akú agentúru ?
chcela by som ísť na rok do USA ale neviem sa rozhodnúť cez akú agentúru a kebyže tam strávim celý rok musím robiť nejaké skúšky ale musím opakovať ročník alebo čo ? ... prosím poraďte mi .. ak máte aj nejaké rady tak kľudne napíšte
@1 a tie komisionálky sú z celého roka ? asi to bude dosť ťažké :/ a čo hovorí na tú agentúru ?
@2 cez EF .. :/ neviem bola som s nimi tieto prázdniny v Londýne na 3 týždňoch.. a musela som hodinu a pol cestovať do školy aj keď sľubovali, že skola bude vzdialená len pol hodinu cesty a okrem toho som tam celý čas hladovala lebo naša hosťovská rodina nám dávala malé obedové balíčky.. aj keď sme im povedali, že nám to na celý deň nestačí,.. takže bojím sa ísť opäť s nimi.. 3 týždne som vydržala ale rok.. to je veľa
@blackberry88 neviem kolkatacka si teraz, ale tak o rok na to budes musiet zrejme tak ci tak maturovat, a to zrejme nebude lahsie ako tie skusky takze ak chces ist do zahranicia, nech ta nejake skusky neodradia lebo potom si to budes akurat tak vycitat
Ja by som tiež chcela isť, ale vzhladom k tomu ze som na OA tak ja by som si nemohla dovolit vynechat cely rok pretoze teda predlzit si studium po tom teda netuzim. Isla by som niekde na par tyzdnov, bolo by to mozne?
@anitchka len z 2 ? tak to si ma upokojila to by som mohla zvládnuť no ja už s rodičmi pevne rozhodnutá.. .. ale nevieme ešte s akou agentúrou... ak nenájdeme nič lepšie ako EF tak asi s nimi
@blackberry88 ono to zalezi aj od tvojej skoly a od toho ake si mala predmety na tom roku ja som si navolila take ze aby to aspon kusok odpovedalo domacim planom a v pohode
a pytali sa ma z coho idem maturovat a podla toho mi dali skusky mala som SJL MAT DEJ lebo na matiku som moc nechodila a dejepis len tu slovensku cast. na fyziku som nechodila cely rok absolutne a nedavali mi ju na skusky ani nic
no.. ja plánujem maturovať z chémie, bio a jazykov lenže chémia mi veľmi nejde takže.... ak by som mala písať nejaký test z celého roka z chémie paráda
ludia prosim vas , vedel by mi niekto povedat podrobnejsie o tomto nieco? napr. na aku skolu by som tam mohla ist , ako to funguje ... ubytovanie a tak ... nevyznam sa v tomto absolutne ... ale ma to zaujima .. takze ak je tu niekto taky mily a pomohol mi napiste . dike s...
@19 ďakujem, určite pozriem ale nejde mi ani tak o cenu ako o kvalitu... takže ak máš s nimi nejaké skúsenosti alebo o nich vieš niečo viac prosím ťa napíš... cena je tiež dôležitá ale radšej si priplatím a budem sa mať 10 mesiacov dobre
@21 pripomínaš mi mňa keď som bola menšia tiež som chcela čo najrýchlejšie vypadnúť z tejto diery ...a teraz tiež ale na taký prázdninový jazykový pobyt môžeš ísť už od 8 rokov a na školský rok už od 14 takže ... zatiaľ sa už anglicky v škole a šetri na rok v zahraničí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
kamarátka je cez:
» www.rotary.org/en/studentsandy...
@2 cez EF .. :/ neviem bola som s nimi tieto prázdniny v Londýne na 3 týždňoch.. a musela som hodinu a pol cestovať do školy aj keď sľubovali, že skola bude vzdialená len pol hodinu cesty a okrem toho som tam celý čas hladovala lebo naša hosťovská rodina nám dávala malé obedové balíčky.. aj keď sme im povedali, že nám to na celý deň nestačí,.. takže bojím sa ísť opäť s nimi.. 3 týždne som vydržala ale rok.. to je veľa
btw, aj ja chcem ist prec na rok a tiez neviem s ktorou agenturou by to bolo najlepsie, EF sa mi zda dost draha oproti inym
z celého roka ale len z niekt. predmetov, z tých čo chceš ísť maturovať.
no je asi 2 týždne v Californii a je šťastná. teda, myslím, neviem o nej veľa
len, tam je komplikované si vybrať krajinu, oni ti ju, akoby vyberú podľa nejakých papierovačiek.
a ano sú dosť drahý.. :/
a pytali sa ma z coho idem maturovat a podla toho mi dali skusky mala som SJL MAT DEJ lebo na matiku som moc nechodila a dejepis len tu slovensku cast. na fyziku som nechodila cely rok absolutne a nedavali mi ju na skusky ani nic