Čaute
Mam taký menší "problém". Teraz nastupujem na gympel v Žiline a buď na rok alebo na ten další by som chcela ist niekam na rok, neviem buď USA alebo Kanada. Ak máte s tým niekto skúsenosti tak by som vas poprosila napísať aké máte s tým skúsenosti
Tak o tomto som aj ja snívala na strednej ale ceny tohto programu ma zobudili, rodičia by mi to určite nezaplatili ale na strednej je kopec programov pre mladých, na Belgickom lýceu je nejaký program, že ísť na rok do zahraničia ale tiež to stojí cez 3000 € len za školu. No a ešte treba vedieť okolo toho kopec vecí, čo si určite sama zistíš napr. že rok si budeš musieť na Slovensku nahradiť, teda za tvojimi terajšími spolužiakmi budeš o rok pozadu etc...
Choď do USA. Síce som bola v Kanade a ľúbim to tam a USA ma moc nelákalo, ale tie ceny sú oveľa lepšie a zážitky budeš mať nech budeš kdekoľvek. DaDteam (ja som išla cez nich), YFU (aj keď tí myslím že nemajú Severnú Ameriku), Interstudy...Ale úprimne si mylsím, že je úplne jedno cez akú agentúru ideš. Možno to bude celé zle, budeš mať strašnú rodinu, strašných koordinátorov a budeš chcieť ísť domov alebo bude všetko v pohode. Veci záležia od teba, nie od agentúry (a toto keby som vedela predtým, tak sa nebabrem s výberom agentúry ale rovno do toho idem). Vždy nájdeš na každú agentúru rôzne názory. Viac sa mi písať nechcem prepáč. Ak máš možnosť, tak choď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme