ahojte ..prosim vas mate niekto skusenosti s rokom v zahranici? nemyslim vsak cez agenturu...da sa nieco ako vybavit si sam hostitelsku rodinu kde ste rok alebo polrok, byvate u nich a chodite tam do skoly? ...lebo je to podla mna cez agenturu dost dra
a ty si myslíš, že keď pôjdeš na "vlastnú päsť" tak ťa to vyjde lacnejšie? ešte k tomu, keď si vezmeš, že v niektorých krajinách sa hostiteľskej rodine platí...plus nevieš do akej rodiny sa dostaneš, v akých podmienkach budeš musieť žiť a čo všetko tam budú od teba očakávať...nuž...tvoja vec...
ale ak by si zmenila názor, skús
ponúkajú mnoho krajín + počula som na nich len samé dobré ohlasy...
@fxx ist v 15-16 rokoch SAMA niekam k cudzim ludom na opacny koniec sveta nevediet do coho ide kam ide a nemat sa kam otocit ked sa tam daco posere je picovina
kedze som bola rok prec tak viem co vsetko sa tam posralo a posrat mohlo a viem ako dopadli ludia co takto isli sami a nebolo to nic pekne. v takomto na veku na to v ziadnom pripade nema
@najivna som som si sama vybavila na nete rok v Nemecku ako au pair so štúdiom nemeckého jazyka a neviem si to vynachváliť (a ani zakríknuť), som tu už mesiac a neľutujem ... pravdaže na to musíš mať vek
@runaways každopádne ak máš naozaj 14 rokov ako mi tu ukazuje, tak išla by som len cez školu, možno nejaký vzdelávací pobyt... ale to sa dá myslím len na strednej
tak ja som bola v rok v irsku :d a bola suprovo takze jednoznacne to stoji zato ale ako hovoria predchadzajúci jedine cez agenturu alebo potom cez nejake vzdelavacie kurzy ...neviem o takom zeby sa dalo vybavit sam vsetko a ani by to nebolo take bezpecne .... jedina cesta agentura ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale ak by si zmenila názor, skús
ponúkajú mnoho krajín + počula som na nich len samé dobré ohlasy...
inac pekny fail.. si ju tam poslala na prostituciu
a hej, som majster failov dneska ale tak nech sa mladá učí, čo ju čaká
kedze som bola rok prec tak viem co vsetko sa tam posralo a posrat mohlo a viem ako dopadli ludia co takto isli sami a nebolo to nic pekne. v takomto na veku na to v ziadnom pripade nema
@runaways každopádne ak máš naozaj 14 rokov ako mi tu ukazuje, tak išla by som len cez školu, možno nejaký vzdelávací pobyt... ale to sa dá myslím len na strednej