Čaute, chcem sa vás opýtať čo si myslíte o tom keby som si dal rok voľna pred nástupom na VŠ. Rozmýšľam nad tým už dlhšie. Nakoľko sa chcem lepšie pripraviť na prímačky
nie len premrhanie ale vacsinou to skonci tak ze cloveku sa nechce po robote zacat znovu studovat...alebo po sedeni doma to uz vobec nie
..aspon co ja viem
geeez, aj ja to dnes veľmi silno zvažujem, lebo sa bojím, že si vyberiem školu, ktorá ma nebude baviť/vyberem si úplne super školu a vyjebú ma z nej hneď v prvom semestri/nebudem mať na školné a zároveň sa bojím, že keby som si nechala rok voľna tak by som sa za prácou odjebala na nejaké strašne pekné a super miesto a už by sa mi nechcelo ísť naspäť na výšku.
Ak to tak citis sprav to.. vysoka skola ma byt o tom co ta bavi, na nej mas aj najviac moznosti ako sa prirpavit na realne zamestanie, nemyslim si ze mlady ludia by hned zo strednej mali ist na VŠ, jednak preto ze vacsinou este nevedia co chcu, po strednej by si si mal najst nejaku pracu a par rokov pouvazovat co vlastne ches a ked na to budes potrebovat vysku tak ako naprikladn 24-25 rocny uz mas celkom jasnu prectavu aj co od skoli ocakavas..
Ono ti tu budu pisat ze neee a podobne blbosti, lebo vseobecny svetonazor je 'chod na hocijaku vs len aby si mal vs' pripadne mne sa este viac paci to najkokotnejsie co kto kedy vymyslel = nevzali ta tam kam.chces ist? Chod na POISTKU, vyminaj si len tak do vetra rok statom hradeneho studia a potom si plat.
Ja osobne mozem povedat, ze vs mi nieco dala az po preruseni studia - az ked som bola starsia.
Cize podla mna chod, pracuj, rozmyslaj sam nad sebou a spravne sa rozhodni na aku vs ist. Len hlavne ten rok nepremrhaj.
pokial si niesi istý na akú školu chceš ísť, alebo chceš si zarobiť peniaze, alebo ísť do zahraničia, skúsiť niečo nové ako školu tak kludne si daj čas... zistíš čo je pre teba najlepšie... ja idem teraz v 24och na VŠ do prváku s tým pocitom že viem čo robím a chcem to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
..aspon co ja viem
a vlastne vieš čo? ja si ten rok voľna asi dám
Ono ti tu budu pisat ze neee a podobne blbosti, lebo vseobecny svetonazor je 'chod na hocijaku vs len aby si mal vs' pripadne mne sa este viac paci to najkokotnejsie co kto kedy vymyslel = nevzali ta tam kam.chces ist? Chod na POISTKU, vyminaj si len tak do vetra rok statom hradeneho studia a potom si plat.
Ja osobne mozem povedat, ze vs mi nieco dala az po preruseni studia - az ked som bola starsia.
Cize podla mna chod, pracuj, rozmyslaj sam nad sebou a spravne sa rozhodni na aku vs ist. Len hlavne ten rok nepremrhaj.