zdravim, dnes som sa rozhodol že skusim nahodiť novši android na svoj san francisco... riadim sa podľa tohto navodu » sanfranciscoandroid.co.uk/androi... ... all-a-rom/ všetko ide v poriadku lenže problem je s romkou stiahol som romku skopiroval do tel
to sa cudujes? ved to je tak retardovany mobil...ja ho mam,ale lezie mi pekne na nervy,cakam len kedy budem mat peniaze a poleti von oknom.....
ja sa inac do tych veci nevyznam...
Vzhľadom na slabý hardware toho telefónu, vyberaj ROMku so maximálne starším Androidom 2.3 (čiže napr. známy CyanogenMod 7 alebo 7.2)
Novší Android do neho neodporúčam inštalovať, bude ti to lagovať, sekať a navyše, kvôli malej RAMke ti to bude večne padať.
@papapa111 ak mas clockwork recovery tak cez to nainstalovat romku neni ziadny problem...ale to ze do blade 1 pchas romku z blade 2 uz problem je...kedze to ma procesor ARMv6 tak do toho novsi android ako 2.3 ani nedostanes...a ak ano budu s tym len problemy..
@77hanes77 hlúposť, mám San Francisco na "vedecké učely" a v pohode beží CM 10.1 /android 4.2.2/.. trošku sa pohrať s taktom procesora a ide to bez problémov rýchlejšie dokonca ako CM 7
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ja sa inac do tych veci nevyznam...
máš jednotlivé ROMky tu : » forum.xda-developers.com/forumdisplay.ph...
Vzhľadom na slabý hardware toho telefónu, vyberaj ROMku so maximálne starším Androidom 2.3 (čiže napr. známy CyanogenMod 7 alebo 7.2)
Novší Android do neho neodporúčam inštalovať, bude ti to lagovať, sekať a navyše, kvôli malej RAMke ti to bude večne padať.
ďakujem! cä