Rada by som sa s Vami podelila o jeden pokus. Mohli by sme spoločne vytvoriť román na pokračovanie. Úvod som načrtla - je to príbeh "single" dievčiny- starej dievky,ak chcete ,ktorá stretne neznámeho muža. Pokračovanie príbehu je vo vašich rukách,ja ho
Je to na tebe!Môže byť-takže?Žeby predsa vrah?Alebo neškodný gay,čo v jej prípade bude zrejme sklamanie.Alebo to bude jednoducho len bezvýznamná osoba prechádzajúca jej životom,ale inšpiruje ju k zvláštnym činom.Nápadov je veľa.Ale ak si postrehol,ona čaká výsledky nejakých testov,takže aj týmto smerom sa môžme ubrať-čo jej môže byť?
@1 to nie je zlý nápad.. čo ak by to malo viacero línií na základe jedného závažného rozhodnutia v jej živote? bola by to taká moderna/ postmoderna alebo čosi také
mozno by si mohla spravit tak, ze by si napisala najprv jednu liniu a potom, by si spravila take ako by sa to odvijalo za inych okolnosti....ale som zvedava ako to pojde dalej je to fakt zaujimave, a ked mi nieco napadne tak napisem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A ešte podľa toho, či to má byť kriminálny román, alebo nie. Lebo zatiaľ mi to tak vyznelo. Nech to môžem trochu zredukovať.