Viem, že už fóra na tému: "Poraďte mi nejaký krásny romantický film" už bolo veľa, ale aj napriek tomu sa musím opýtať, pretože som veľmi nebola spokojná s predstavou "naj romantických filmov" v nich. Hľadám nejaké dobré filmy, romantické, alebo s uplakan
notebook , princezna a namornik , moja prva laska ( my girl ), mesto anjelov , milionar z chatrce , an officer and gentleman ..... mozno nie su vsetky cisto romanticke .. ale mna dojali este by sa dalo pisat, ale tieto mi teraz tak narychlo napadli
zápisník jednej lásky,nezabudnuteľná cesta (walk to remember),flipped,dopisy pro julii,FEJS,hlavne nezávezne,láska na dialku,milý johne,niečo ako láska,na tuhle nemám,návrh,Remember me (nezabudni na mňa),Nežiadaj svoj posledný tanec 1,Nežiadaj svoj posledný tanec 2,Easy A (Panna alebo Orol),The last song (posledná pieseň),priestupný rok,Romeo a Julia,Scott Pilgrim proti celému svetu,Stroskotaná láska
Vianoce v Bostone, Láska on-line,Ľadové ostrie-Oheň a ľad, Ach ty holky, Valentine, David Coperfield, Vévodkině, Denník Bridget Jonesovej, Hannah Montana 3, Titanic, Veľký Gatsby, Dávam tomu rok, I´m with Lucy, Twilight, Anna Karenina, Womb, Skazená úča, Easy A, Na svätého Valentína, The good guy Ešte niečo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
no predsa I Love You Phillip Morris
Presne o tom to bolo!
to mozno nie je klasicky romanticke, ale niektore casti z toho by sa ti mohli pacit
The ugly truth
My sister´s keeper
Z toho, čo tu ostatní spomínali, sú super 500 Days of Summer a Lost in Translation (aj keď ten asi nesadne každému)
Nudíš? Vyskúšaj.