Ahojte. Chcela by som svojmu priatelovi urobit pekny romanticky vecer. Ma 21, ja 18 sme spolu rok a pol.Co by bolo vhodne? Co sa chlapom na romantike paci a co je uz moc? dik
no náhodou romantický film pri sviečkach by bol úplne super podľa mňa...
teda u mňa by si tým určite šplhla
Viem si ešte predstaviť ísť len tak na nejakú lúku rozprestreť deku a pozerať na hviezdy s nejakou fajn hudbou len to asi není vhodné na toto ročné obdobie
Ty ho poznáš lepšie ako my, ty vieš teda lepšie, čo sa mu bude páčiť...
Dosť romantické pre mňa napr. bolo, keď sme sa pozerali večer v parku ako padajú perzeidy... Prípadne kŕmili sa navzájom chipsami, boli v objatí a sledovali veľký ohňostroj...
vieš čo, niečo uvar, nech má čo jesť. nakúp niečo na pitie, čo má rád, v mojom prípade kupujem Kozla 11tku, ak chcem byť úplne super milá zober nejaký film, čo má rád. dajte si papať a pustite si film, zbytok sa romanticky vyvinie sám.
.... nahodou niektori chlapi su na romantiku .. ..a le je ich malo a musis vediet, ze ma rad romantiku ...
a ja to viem pekne pokazit ... prve bozkavanie pri vode.. tam kacicky ticho a tak .. a ja ze ,,hm pekny neporiadok je tu ,, ... ja som vazne chlap :/ a on je zena :/
Romantika? Radsej nie. Teda vecera pri svieckach dajme tomu. Ale ziadne romanticke sracky v telke ci v radiu. Ked uz ho chces potesit, tak radsej nejakou light erotikou alebo pivom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a... veď ty ho poznáš, ty musíš vedieť, čo ešte je fajn a čo už nie, nie my
teda u mňa by si tým určite šplhla
Viem si ešte predstaviť ísť len tak na nejakú lúku rozprestreť deku a pozerať na hviezdy s nejakou fajn hudbou len to asi není vhodné na toto ročné obdobie
Dosť romantické pre mňa napr. bolo, keď sme sa pozerali večer v parku ako padajú perzeidy... Prípadne kŕmili sa navzájom chipsami, boli v objatí a sledovali veľký ohňostroj...
And
a ja to viem pekne pokazit ... prve bozkavanie pri vode.. tam kacicky ticho a tak .. a ja ze ,,hm pekny neporiadok je tu ,, ... ja som vazne chlap :/ a on je zena :/