@kosmiklove no už len na dosahu to vidím, keď ho chytím napríklad aj vonku aj nejakých 15m od bloku (a bývam na 4tom čo je asi 12m do výšky) zatiaľ čo jeho som nechytila ani 10 od domu z prvého poschodia... a okrem toho ten tcomacký router robí strašný bordel, vypadáva, treba ho resetovať, prideľuje čudné IP adresy a potom zariadenie ktorému bola pripojená nejde...
@moonbeam ja mam asus za 50e a vsetko mi fici uz niekolko rokov
@sandy114 sila signalu zavisi od anteny takze to neni problem routera ako takeho...
no a ten zbytok co popisujes...s tym ma problem asi kazdy co si od tcomu kupi ten vigor zatial kazdy ktoreho poznam mu to robi...a pritom jeho plna cena je okolo 100e...neviem za co
@kosmiklove tak vidíš, ja som len chcela povedať, že aj nejaký lacnejší je schopnejší ako ten od tcomu ... a anténa? tak to mám tú základnú, ktorá bola pribalená, nie som doma, tak neviem pozrieť čo je to zač
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
router si mozes kupit hocijaky...
@sandy114 sila signalu zavisi od anteny takze to neni problem routera ako takeho...
no a ten zbytok co popisujes...s tym ma problem asi kazdy co si od tcomu kupi ten vigor zatial kazdy ktoreho poznam mu to robi...a pritom jeho plna cena je okolo 100e...neviem za co