Rozbila som teplomer, ... POmožte mi... POvysávala som to a vyhodila rozbitý teplomer.. dokladne som si umyla ruky a vyvetrala som aj izbu ale aj tak,.. co teraz?
Nechaj to uz tak. Aj tak mas pravdepotobne nieaky ten gram ortuti v ustach v podobe plomb a celkom slusne mnozstvo ortuti je aj v rybach ktore pravdepodobne tiez jedavas.
no ono to vobec nie je sranda lebo staci jedna zagotulana gulicka... a ortut sa z toho vyparuje roky. mne sa to tiez raz podarilo... takze len dokladne vsade popozeraj ci sa tie gulky nezakotulali niekde. ine ti neviem poradit.
ďakujem tým ktorý mi poradili, a áno bola som z toho poondiata a teraz nechápem čo ste tu jak oné začali p*****ť na mňa že som fake a podobne.. Radšej ani nekomentujte akoby ste mali napísať nejakú .... asi toľko..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ja keĎ som rozbila asi v 10 rokoch teplomer tak som ho schovala do skrine
ale teraz fakt ja mám strašné nervy...
volaj 158 ale vážne, môžeš byť nakazená , ortuť je vysoko jedovatá látka!!!!!
okamžite informuj matku a nepribližujte sa k miestu katastrófy..........
ak chcete niekoho nasrať a má hlinikovú strechu, hodte mu na ňu ortuťový teplomer...cela mu spráchnivie.......
filip
@14
ak si sa neporezala, nič ti nie je
a choď z izby von, vyvetraj
pary sú jedovaté
a inak si postupovala dobre
@natuska6262
čo máš za problém?