zdravim vsetkych.. mam na vas jednu otazocku.. dnes som sa rozisiel s priatelkou s ktorou som chodil 7 mesiacov : disappointed:.. myslite si ze sa mozu z dna na den zmenit city?.. proste jeden den niekoho milujete a na druhy uz nie .. podla mna to mozne nie je ale
no mlade baby nevedia co chcu a zmena citov zo dna na den je u nich bezny jav...neboj sa pride lepsia, aj ked viem, ze je ti to zbytocne hovorit...chce to len cas...
@9 na dialku ci nie je to jedno teraz.. ale ano bol.. ale proste viem ake to bolo.. a nebol to obycajny vztah na dialku.. proste my sme spolu aj boli.. akurat ze vraj uz nevladze ..
hm urcite nezmenila city zo dna na den .. bud si nasla niekoho do koho sa zalubila alebo jednoducho si ju postupom casu prestal pritahovat a odvazila sa ti to povedat az teraz.. a ked si s nou bol pol roka a daco tak to urcite nejsu len dke vrtochy toit moj nazor
ja viem ze teraz budete vraviet ze su aj lepsie alebo ze pridu ine.. ale proste pre mna bola najlepsia ona .. urobil som aj ja par chyb.. som zvedavejsi ako by som mal byt.. ale myslel som ze sa s tym za tych 7 mesiacov zmierila .. ale asi nie.. je mi to strasne luto
no ale je to takto.. napisala blog na jednej stranke.. napisala tam.. citujem: "asi sa o chvilu rozidem so svojim priatelom, aj ked ho milujem ale uz nevladzem"..a na druhy den mi napise ze uz ta asi nemilujem .. to je trosku cudne .. ale nechcem tu byt teraz ako neviniatko.. aj ja mam chyby ktore som urobil a teraz ich lutujem .. co uz .. asi sa s tym budem musiet zmierit
dalsi pripad toho,ze ste sa nie tak dobre poznali ako ste si mysleli. vstupil si do rieky, ktoru si nemal dobre preskumanu.
Casom jeden z partnerov zistil,ze mu bude lepsie inde..bud slobodnemu,alebo v inom vztahu.
Proste nemali ste rovnake predstavy... city ochaboli pre nejaky dovod,a neochabnu hnedlae po case,takze toto bolo len vyustenie nejakych pretrvavajucich problemov.
@17 poznali sme sa dost dobre.. volavali sme spolu strasne vela.. za tych 7 mesiacov sme prevolali tolko hodin zeby sa mohli rovnat aj 2 mesiacom.. za tych 7 mesiacov sme sa ani raz nepohadali.. vzdy to bol dokonaly vztah.. a ja som nic nevedel .. nevedel som ze to je z jej strany taketo zle .. ono to prislo pred 3 dnami vsetko naraz
@18 komuniakcia cez telefon a net nikdy neporovnavaj s osobnym kontaktom.
S objatiami,neznostami s uprimnymi rozhovormi. Ten pocit istoty nemas, proste niekdy nie si pri tom cloveku,ked to potrebuje,ked ta potrebuje amt pri sebe,citit oporu,istotu,ze vsetko bude ok.
To ze to prislo nahle je blbost,urcite to dievca uz dlhsie v halve nosial myslienku o konci... a toto cez telefon ani net,nezistis...
zodna na den asi tazko ... ale neviem posudit vies tazko sa hovori o vztahu ked nevies o nom nic ... mozno ste sa len citovo trocha vzdialili tod vse ... ale 7 mesiacov je dost dlha doba ...
Neviem ci je to zmena citov ze jeden den lubis a druhy nie..podla mna ked clovek sa lepsie pozrie an ten vztah a lepsie ho zhodnoti musi sa usudit sam, ci ma zmysel alebo nie..a je jasne ze casom sa menia ludia ci city..niektry sa miluju roky..niektory nevydrzia ani tri mesiace..
City sa zo dňa na deň zmeniť nemôžu, musí to byť dlhodobejší proces.
Avšak ani ťa nemusela ľúbiť tak, ako ju ľúbiš ty. Mohla ťa ľúbiť ako kamaráta, hoci si myslela, že to je trochu iné ľúbenie a až teraz si uvedomila ako to je.
Ale takéto vzťahy na diaľku- to je o ničom. Po čase to prestane, prejde a len vo výnimočných prípadoch to vydrží.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Chybička se vloudila..
Casom jeden z partnerov zistil,ze mu bude lepsie inde..bud slobodnemu,alebo v inom vztahu.
Proste nemali ste rovnake predstavy... city ochaboli pre nejaky dovod,a neochabnu hnedlae po case,takze toto bolo len vyustenie nejakych pretrvavajucich problemov.
cim viac nedokonalosti ma tým je dokonalejsi(snad chapes)
hm a tuto otazku si kladiem už hodne dlho....môžu sa zmenit? neviem....očividne ano
S objatiami,neznostami s uprimnymi rozhovormi. Ten pocit istoty nemas, proste niekdy nie si pri tom cloveku,ked to potrebuje,ked ta potrebuje amt pri sebe,citit oporu,istotu,ze vsetko bude ok.
To ze to prislo nahle je blbost,urcite to dievca uz dlhsie v halve nosial myslienku o konci... a toto cez telefon ani net,nezistis...
ale teraz to vidis ze si jej nestal ani za to, aby s tebou riesila problmey ale vyhrady-ak ich mala ona..
a hadky su pre vztach potrebne...
Avšak ani ťa nemusela ľúbiť tak, ako ju ľúbiš ty. Mohla ťa ľúbiť ako kamaráta, hoci si myslela, že to je trochu iné ľúbenie a až teraz si uvedomila ako to je.
Ale takéto vzťahy na diaľku- to je o ničom. Po čase to prestane, prejde a len vo výnimočných prípadoch to vydrží.