Ahojte.
Som tu nova no potrebujem poradit, mozno nestranny nazor.
Ide o to, ze s priatelom sme rok spolu-teda vcera sme sa rozisli. Cosi sa popilo a sme sa pochytili-aj fyzicky ale to je moja vina. Praskli mi nervy uz...
Ked sme boli na jednom koncerte, v
Sama musis vediet ci to s nim ma buducnost a ci to co k nemu citis je laska a nie len namotanost. Tiez som si myslel o byvalej ze ju lubim a budem s nou do konca zivota planovali sme spolocnu buducnost a deti, ale akonahle prisla ina a ja som sa zalubil moja "laska" k nej skoncila. Odvtedy som mal strasne vela dievcat a teraz uz viem ze to co som k nej citil citim ku kazdej druhej a ze to neni laska ale len obycajna chemia.
nebola by si s nim šťastná s egoistom ťažko.. možno teraz zopár rokov áno ale čo tak o 5-10? Skončilo by to aj tak aj tak.. lebo ak vyprchá to prvotné zamilovanie čo by držalo egoistu k tomu aby sa obetoval pre vzťah? a vzťah treba budovať každý dňom.. to je len môj názor sama sa rozhodni správne
Ja by som s tým chlapom nechcela mať už nikdy nič spoločné. No a čo, že ten skutok (oplutie) oľutoval? Podstatné je to, že to vôbec urobil. Oľutovať sa dá hocičo, to je najmenej, má najprv rozmýšľať predtým, keď to ide urobiť. Nezmení sa, bude to stále rovnaké, ak nie horšie. Teraz to bolo oplutie, neskor to bude možno niečo horšie. A vravíš, že je sebec - v tom prípade ho nikdy nebudú zaujímať tvoje názory, bude si robiť všetko podľa seba. Neverím , že v takom vzťahu chceš byť. Je to (s prepáčením) idiot, a ty by si bola veľmi hlúpučká a naivná, keby si sa k nemu vrátila. Viem, že keď ho ľúbiš, je to ťažké, ale čas všetko vylieči. Good luck
Aj ked som si vedoma ze som mohla reagovat inak a byt miernejsia? Mozno nebrat prilis vazne urcite veci?
Aj ked...asi stale by ma stvalo ze 29 rocny chlap da prednost kamaratom...
osobne som takmer vždy za zotrvanie vo vzťahu, ale v tomto prípade... neviem, má vlastnosti, ktoré ty nestrpíš a on nezmení, a nie sú to malichernosti z vašich hádok usudzujem, že asi si mu už povedala, čo ti na ňom vadí, ale zrejme ochota žiadna
ako, myslel som ze to nemusim uz rozvadzat, tak ale:
ked sa date zas dokopy, tak myslis ze sa zmeni, alebo tebe uz nebude nic vadit? mozno si dohodnete nieco co nerobit, ale kolko vam to vydrzi? mesiac obom? a pomaly plynule prejdete k tym svojim starym zauzivanym sposobom.
to uz potom bude celkom ine..mmh.
tak ja ti poviem ako to bude. bude to tak isto. on si bude zit ako to robi aj teraz a ty sa budes dalej hystercit a pride to opat k bodu: rozisla som sa s nim ale neviem, vratim sa.
tak si najdite obaja niekoho koho nemusite menit, nervovat sa spolu a budete si sediet
@soltino zbytocne ju odhovaras musi sa rozhodnut sama chemia je silnejsia ako argumenty a ked ju budes odhovarat iba ju utvrdis v tom ze ho chce. Mna tiez pritahuju najviac zeny od ktorych ma kazdy odhovara.
Mam vycitky... mohla som sa spravat inak.
On tiez to je pravda.
Zivot ide dalej, no trapim sa. Myslela som ze je to ten pravy.
Len mam pocit ze s mojou povahou a narokmi na partnera asi nikdy nenajdem niekoho s kym budem happy
Oplul ta, nechal ta samu volade v riti na stanici a nevazi si ta natolko aby bol s tebou sam. Ked sa k nemu vratis bude to o tom istom.. proste na tvojom mieste by som ho uz nechala tak.. podla tvojho opisu mu na teve n
No je z vacsej casti pravda ze radsej bol obklopeny svojimi kamaratmi. Aj ked ma vzdy medzi nich volal...no ked som nechcela ist, bolo zle a on aj tak isiel aj bezo mna.
Na druhej strane som si vedoma ze moje spravanie obcas prekrocilo hranice.
Nie som vobec ta lepsia.
Myslite ze sa mozem zmenit? Su vlastnosti ktore na sebe nenavidim.
@13 ake naroky? ze ma partner nenecha hodinu a pol niekde cakat a potom ma neopluva? alebo ze na mna z vysoka serie? veru, s takymi narokmi sa rovno zakop niekde
Prepáč ale si strašne hlúpa. Ale zas hlúpa vo veci v ktorej je raz za život hlupákom zrejme každý...
Jeb sa na neho prosím ťa. Hádky sú skoro v každom vzťahu a ťažko je dvom ľuďom koexistovať bez konfliktov, ale z toho čo si napísala vy ani nekoexistujete ako dve normálne ľudské bytosti, vy existujete podľa neho, aby to vyhovovalo jeho životnému štýlu a nemusel sa obmedzovať.
To nechanie ťa niekde hodinu a pol a ten pluvanec, bolo akurát tak jeho famózne zhrnutie toho čo pre neho v skutočnosti si, či už o tom sám vie alebo trpí bludmi, že takto to má byť a chyba je vždy mimo neho a podľa neho si ťa dostatočne váži.
A možno si hysterka, ale ja som videl toľko hysteriek a tie čo si to priznajú o sebe, sú väčšinou ženy ktoré hysterčia už pomaly so zúfalstva, čomu som sa častokrát v konečnom dôsledku ani nedivil.
Prosím ťa, radšej si odkrúť tých pár dní/týždňov depiek ako sa v tom úplne ukokotiť, byť pomaly za handru naťahovať trápenie sa dovtedy kým sa z toho nezosypeš a neprasknú ti nervy a aj tak to skončíš, alebo úplne vyprcháš a o neviem koľko rokov zistíš, že celý tvoj život sa točí okolo niečej prdele, ktorá na teba pri tom z vysoka sere.
Ano mam vysoke naroky...
Potrebujem byt u partnera cislo jedna.
Pozadujem aby bol uprimny, aby ma chranil a vedel sa za mna postavit. Aby bol zodpovedny. Vedel komunikovat. Priznat si chybu a bojoval o mna.
Mam dost rokov a viem aka je realita ale co sa tyka vztahov tak sa priznam...som trochu v oblakoch.
Nehladam dokonalost. Hladam absolutne odovzdanie a respektovanie.
To co davam, chcem aj dostavat.
@13 prosím ťa radšej maj nároky a hladaj roky ako sa ich vzdať a skončiť s takýmto kokotom. Proste uľaviť sa dá niekedy v nárokoch na partnera, ale ako píše trdelniak, také niečo ako nebyť partnerom vo svojich potrebách totálne ignorovaná večne sa nemusieť prispôsobovať a nebyť opľúvaná je niečo z čoho aj Oprah a Evita dosť silno odporúčajú nezľavovať.
@22 hento vobec nie su vysoke naroky.. takeho chlapa najdes.. ked ta bude skutocne lubit bude taky kazdy vhlap.. je to o laske.. ja mam 19 a uz tri roky frajera ktory vsetkytvoje body splna.. takze to nemoze byt take tazke..
nepolavuj z nich! A ake vlastnosti na sebe nenavidis?
Ano som aj hlupa. Myslela som, ze ho ,,naucim" ako ma spravny vztah vyzerat.
Traja jeho znamy mi povedali, ze takehoto zamilovaneho ho este nevideli. Ze som mu pocarovala.
Aj on tvrdil ze nikdy nemiloval tak ako mna.
No ja som ho nechcela obmedzovat, chcela som aby sa volny cas delil spravodlivo.
On je motorkar a ja som sa prisposobila jeho zivotnemu stylu. Chcela som, aby aspon raz za mesiac vymyslel nejaku aktivitu kedy budeme sami. Lebo my sme boli sami prevazne len vtedy, ked nebolo nic lepsie v plane...
Nenavidim na sebe napriklad ze casom stracam trpezlivost...vysvetlujem vysvetlujem po hodine ked ten druhy si furt melie svoje tak zacnem byt nervozna, potom to ide do hysterie a vybuchu.
Dalej... obcas a v niektorych veciach manipulujem. Ked sa dlhu dobu neda inak, snazim sa vydupat svoj ciel.
Nenavidim na sebe aj to, ze dost ziarlim ( som peknucka ale moje sebavedomie nie je v poriadku momentalne)
Dalej fakt neznasam na sebe ze fakt potrebujem byt partnerom obletovana aspon obcas, potrebujem pozornost (masaz, sviecky..) obcas sa citit dolezita, milovana.
asi potrebujem este psychicky vo vztahoch dospiet. Aj ked mam 24
@kanya Pozri sa. To sú žvásty ktoré so vzťahom prichádzajú "Ešte som ho nevidel takého zaľúbeného"
"On v tebe vidí Bohyňu"
BLA BLA BLAAAAAAAA
Sú to keci, človek ich takýchto vyprodukuje len ohľadom seba denne na tony nie to ešte ohľadom iných do ktorých nevidí.
Všetko jebeš na seba, ja sa ti potom nečudujem že hysterčíš, šak ty musíš byť zo seba nonstop sklamaná a frustrovaná. Ešte aj keď o ňom napíšeš ako niečo dojebal zároveň ho obhajuješ. Nevidíš v ňom proste tak trochu o veľa viac ako v skutočnosti je?
Ty potrebuješ podľa mňa dospieť skôr vo vzťahu k sebe. Je normálne chcieť byť obletovaná, všimaná a dôležitá vo vzťahu. Veď keby nie, tak tu všetci žijeme v kamarátstvach s benefitmi a základ rodiny tvorí 3 a viac rodičov.
moze jedna normalna zdrava zena vobec pol sekundy premyslat nad tym, ze by bola s niekym takymto?? nemoze v ziadnom pripade podla mna, fakt nemam slov o____O jedine nejaka labilna chuderka co presne toto potrebuje, aby jej niekto sliapal po krku cely zivot, proste dievca so zdravym rozumom nemoze nad tymto fakticky ani len premyslat, laska nelaska toto je wtf proste
k meritu veci sa nejdem vyjadrovat, vsetci ti tu pisu mudro, ty samozrejme chces pocut aby si to s nim este skusila, blablabla.
pekne tu bolo niekde napisane, ze teraz pluvanec, za pol roka to moze byt napriklad facka a za rok ta zmlati jak zito.
co ma ale mrzi najviac je, ze pre takychto kokotkov si zeny z akehosi zahadneho dovodu vsugeruju ze "na viac nemam", "ja som ta zla", "mam vysoke naroky" a blablabla, pricom niekde na svete urcite je niekto, kto by sa k tebe spraval tak, ze pre neho aj nieco znamenas. nehovorim, ze musis najst "perfect match", ale to aby na teba partner neplul (fakt, preboha...), alebo aby bral teba ako partnerku za prioritu, takych je dost. cele je to proste smutne.
@kanya Lenže je to zjavne napiču "lúbenie"
Tak sa venuj prosím ťa konečne sebe keď je ten vzťah pase. Naozaj len pár týždňov. Čo najmenej myšlienok na neho a robiť konečne veci, ktoré si chcela robiť ale miesto nich si sa prispôsobovala jemu. Len to skús a ručím ti zato, že ťa opustí hysterčenie, zmeníš pohľad na to čo k nemu vlastne cítiš a čo podľa teba cítil on k tebe a hlavne zas sa ti zrovná myseľ a budeš schopná o sebe a svojom okolí o dosť triezvejšie uvažovať.
Nechcem pocut ze to s nim mam skusit.
praveze mija sprosta hlava opantana potrebuje precitat ze on tiez robil zle a nie len ja som ta zla.
Popravde ked ma oplul, vymazala som vsetko od vsadial co sa ho tykalo.
No on mi pisal ze sa citi ako najvacsie hovno za to co urobil, ale ze som ho v podstate k tomu vyprovokovala.
Ano, musim sa otriast a ist dalej.
Urcite ho nebudem kontaktovat.
aha takže v podstate on zas hodil vinu na teba. aj keď ho akokoľvek vyprovokuješ, lebo vo vťahu nie sú každé dni len ružové, chlap, ktorý ťa opluje ani nie je chlap, je to kokot. mala by si nabrať trocha sebavedomia, a uvedomiť si, že takto sa skutočný chlap k svojej žene nechová ani keby ho neviem ako vyprovokovala..... proste wtf už fakt neviem ako ti ho vyhovoriť, ako mne to môže byť v podstate jedno, ale sere ma to, že taký idioti si o sebe myslia, že sú bohviečo... a pritom sú hovná.
Fuuu tak toto si ani písať nemala. Ako po prvé, neviem si predstaviť, ako môže niekoho vyprovokovať človek, môj partner, po tom čo som ho nechal hodinu a pol čakať natoľko aby so ho opľul
Po druhé. Neviem si predstaviť provokáciu ktorá by ma donútila opľuť svoju partnerku
Po tretie Neviem si predstaviť všeobecne situáciu v ktorej by som svoju partnerku opľul, nie to ešte v konečnom dôsledku zhadzovať na ňu.
Tak proste ak si mu neopisovala to ako ti nejaká cudzia klobása robila dobre niekde na plné hrdlo a pred neviemkoľkými ľuďmi tak je podľa mňa vrchol kokotizmu si pred niekým toto uznať s tým že si si za to aj tak mohla ty.
Ako už začínam mať pocit, že ten človek ti tak trochu dosť dojebal sebavedomie. Tak sa vzchop lebo je jasné že nie je všetko tvoja chyba a ak to nevidíš tak si dosť ohlúpnutá.
Laska je naozaj retardovana...nie len slepa.
A ak si myslite ze neviem o tom ze som hlupa...sama sa sebe divim. Normalna vyrovnana a sebavedoma zena by ho poslala hned do prdele.
Lenze retardovana zamilovana ja...
Boli aj krasne chvile.
Boli aj hnusne chvile.
Mozno sa bojim samoty, mozno sa ze bez neho mi bude lepsie.
Vyprovokovala som ho tak ze ked sme boli v bare, rozpravala som sa s jeho kamaratom a vrtala som do temy, do ktorej ma nic nebolo. Popilo sa a ja som akosi stratila zabrany. Jeho kamarat sa na mna osopil ( mal pravo) ale ja som sa otocila na toho mojho a povedala mu, ci kamaratovi dovoli sa so mnou tak bavit.
Povedal len- nemas rypat.
Ja osobne som nazoru ze by mu mal povedat - ok, sere sa tam kde nema ale nevyskakuj na nu, je opita alebo ja neviem nieco podobne.
Potom sme sli na stanicu, tam ma nechal, isiel s kamaratmi a potom sa vratil a zbytok poznate....
Som fakt tak zla osoba?
@kanya Prosím ťa každý je v láske aspoň raz za život hlupák a väčšina tých čo si tým už prešli si myslím že ťa dokonale chápu. Je umenie byť pragmatický a zároveň milujúci.
Aha takže ťa nechal opitú na stanici a opľul ťa lebo si zaryla do pre kamaráta citlivej témy? To by tu v mojom okolí chodilo asi veľa oflusaných báb a ak si to teda len nedržia v súkromí a na von sa vždy poriadne nepoutierajú tak nie, nie si zlá kvôli tomu...
Zdravím Ťa Kanya, prvá vec neviem či si vedela do čoho ideš, je to motorkár a čo viem ja oni majú troška iný život, viac sa cení kamaratstvo nez priatelka, resp. motorka nad priatelkou... ide ale teraz hlavne o to ze si dojebana a to z dovodu co Ti on robi, ja som teda nikdy dievca ani chlapa neoplul, ani nezhadzoval, ani nikde nenechaval cakat hodinu, ale tiez ked som mal priatelku travil viac casu s kamosmi a poharom piva pri sebe,, ale co sa stalo? kamarati sa vytratili, priatelka sa rozisla, nasla si ineho, a ja som ostal sam v srackach, ale za to si mozem sam..mozno aj ten tvoj na to pride ked bude uz neskoro, mala by si hladat inde a mozno najskor urobit seba stastnou a potom pride ten pravy, vyzeras byt v pohode holka..len nemas jasno...
Fakt môj posledný príspevok tebe. ON je debil, už to pochop a nechaj ho plávať. Neobviňuj sa za všetko, chlap sa má chovať ako chlap, nie ako idiot, keď sa niečo stane. Bodka.
Dakujem za podporu. Pekne si to napisal.
Ten moj mi napisal ze som tak jeb**ta p**a a ze nikto so mnou nevydrzi.
Je pekne citat ze nie vsetko bola moja vina, ze som fajn len nemam jasno.
Vsetkym Vam dakujem ♥
wtf, ešte ti aj nadával? no zbohom rodina. fakt nájdi si nejaké záľuby, stretávaj sa s kamoškami, pekne sa obliekaj, maľuj a snaž sa nejako si zvýšiť sebavedomie, ktoré ti pošliapal.
Ano, je plno chlapov. Mate pravdu. V podstate to viem aj sama ale asi som potrebovala to citat.
Je to neuctivy pako.
Sebec.
Este party chlapec.
Musi dospiet a ja sa dat dokopy.
Budem plavat, chodit do kniznice, s kamaratkami obcas zatancujem, budem cvicit.
Kdesi na fb som citala- neplac pre chlapa ale drepuj nech vidi aku ritku stratil
Ako tu zaznela rada- urob sama seba stastnou, ten napad sa mi paci. Zasluzim si.
K***a ze hej.
hm, dala si mu šancu čite niekoľkokrát a čo spravil?....
sklamal ťa opätovne
predstav si ten scenár, rodina, deti, starosti, choroba, beznádej...
ty potrebuješ po svojom boku človeka, ktorý si ťa bude vážiť, navzájom sa rešpektovať, milovať, vedieť sa pochopiť a byť každú sekundu svojho života s tebou....
nie, nie moja drahá, trieť je obrovská obeta a ty si nezaslúžiš byť s takýmto človekom...
Ahoj, s podobným typom som strávila 4 roky, a preto by som ti chcela poradiť, nech to ukončíš skôr než urobí niečo horšie než to, že ťa opľuje.. chlap, ktorý toto spraví priateľke si ju neváži a to do vzťahu proste nepatrí. viem aké ťažké je uvedomiť si, že napriek tomu, že toho človeka milujem a chcem mu odpustiť, by bolo najlepšie keby si sa otočila a už sa s ním nekontaktovala... Mne to trvalo 4 roky, nechala som si od neho omnoho horšie veci a odpútať som sa dokázala až keď odišiel na hotel s inou, pretože to bolo niečo čo vo mne zlomilo tú poslednú nádej, že to ešte niekedy bude dobré... roky som sa veľmi trápila lebo celý môj život sa točil len okolo neho, snažila som sa všetko dávať doporiadku zatiaľ čo on si to vôbec nevšímal, kašľal na všetko okrem seba a svojej spokojnosti a s takým človekom nikto nikdy nebude šťastný, lebo so sebou šťastný nie je sám ....
Odkedy s ním nie som odišiel do zahraničia odkiaľ sa mi pripomína, vypisuje ako veľmi všetko ľutuje, ako sa zmenil, ako by to všetko chcel vrátiť naspäť, no ja už konečne viem, že to všetko sú len prázdne reči, lebo takí chlapi sa nemenia... cítim sa oveľa lepšie teraz keď som sama a zisťujem, že je plno chlapov, ktorí sa ku mne správajú ako ku princeznej, ktorí by sa ku mne nikdy nezachovali ako on.... Preto nezúfaj, že vzťahy v dnešnej dobe sú také/také a preto by si s ním mala ostať- to je blbosť. Nájdi si niekoho kto by si ťa vážil, lebo chlap nikdy nebude oddaný žene, ktorá je pre neho len handra.
rychlo to ukonci, aj ked si myslis, ze na to nemas ja som si ista ze hej... zacni sa venovat sama sebe, vybuduj si stratene sebavedomie, chodievaj von s kamoskami a najdes si niekoho kto si ta bude vazit taku aka si...hentaki ludia su tu bohuzial len na to, aby ostatnym ruinovali zivoty a sebavedomie aj ked paradoxne oni sami su tie najvacsie stratene existencie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Ma vlastnosti ktore nedokazem tolerovat.
Niektore ano, ale niektore naozaj nie.
Aj ked...asi stale by ma stvalo ze 29 rocny chlap da prednost kamaratom...
pritom je to fajn chlap ale... ALE.
Len neviem ci by som mala chciet...
ked sa date zas dokopy, tak myslis ze sa zmeni, alebo tebe uz nebude nic vadit? mozno si dohodnete nieco co nerobit, ale kolko vam to vydrzi? mesiac obom? a pomaly plynule prejdete k tym svojim starym zauzivanym sposobom.
to uz potom bude celkom ine..mmh.
tak ja ti poviem ako to bude. bude to tak isto. on si bude zit ako to robi aj teraz a ty sa budes dalej hystercit a pride to opat k bodu: rozisla som sa s nim ale neviem, vratim sa.
tak si najdite obaja niekoho koho nemusite menit, nervovat sa spolu a budete si sediet
On tiez to je pravda.
Zivot ide dalej, no trapim sa. Myslela som ze je to ten pravy.
Len mam pocit ze s mojou povahou a narokmi na partnera asi nikdy nenajdem niekoho s kym budem happy
Na druhej strane som si vedoma ze moje spravanie obcas prekrocilo hranice.
Nie som vobec ta lepsia.
Myslite ze sa mozem zmenit? Su vlastnosti ktore na sebe nenavidim.
Jeb sa na neho prosím ťa. Hádky sú skoro v každom vzťahu a ťažko je dvom ľuďom koexistovať bez konfliktov, ale z toho čo si napísala vy ani nekoexistujete ako dve normálne ľudské bytosti, vy existujete podľa neho, aby to vyhovovalo jeho životnému štýlu a nemusel sa obmedzovať.
To nechanie ťa niekde hodinu a pol a ten pluvanec, bolo akurát tak jeho famózne zhrnutie toho čo pre neho v skutočnosti si, či už o tom sám vie alebo trpí bludmi, že takto to má byť a chyba je vždy mimo neho a podľa neho si ťa dostatočne váži.
A možno si hysterka, ale ja som videl toľko hysteriek a tie čo si to priznajú o sebe, sú väčšinou ženy ktoré hysterčia už pomaly so zúfalstva, čomu som sa častokrát v konečnom dôsledku ani nedivil.
Prosím ťa, radšej si odkrúť tých pár dní/týždňov depiek ako sa v tom úplne ukokotiť, byť pomaly za handru naťahovať trápenie sa dovtedy kým sa z toho nezosypeš a neprasknú ti nervy a aj tak to skončíš, alebo úplne vyprcháš a o neviem koľko rokov zistíš, že celý tvoj život sa točí okolo niečej prdele, ktorá na teba pri tom z vysoka sere.
Potrebujem byt u partnera cislo jedna.
Pozadujem aby bol uprimny, aby ma chranil a vedel sa za mna postavit. Aby bol zodpovedny. Vedel komunikovat. Priznat si chybu a bojoval o mna.
Mam dost rokov a viem aka je realita ale co sa tyka vztahov tak sa priznam...som trochu v oblakoch.
Nehladam dokonalost. Hladam absolutne odovzdanie a respektovanie.
To co davam, chcem aj dostavat.
ďalší prosím.
nepolavuj z nich! A ake vlastnosti na sebe nenavidis?
Traja jeho znamy mi povedali, ze takehoto zamilovaneho ho este nevideli. Ze som mu pocarovala.
Aj on tvrdil ze nikdy nemiloval tak ako mna.
No ja som ho nechcela obmedzovat, chcela som aby sa volny cas delil spravodlivo.
On je motorkar a ja som sa prisposobila jeho zivotnemu stylu. Chcela som, aby aspon raz za mesiac vymyslel nejaku aktivitu kedy budeme sami. Lebo my sme boli sami prevazne len vtedy, ked nebolo nic lepsie v plane...
Dalej... obcas a v niektorych veciach manipulujem. Ked sa dlhu dobu neda inak, snazim sa vydupat svoj ciel.
Nenavidim na sebe aj to, ze dost ziarlim ( som peknucka ale moje sebavedomie nie je v poriadku momentalne)
Dalej fakt neznasam na sebe ze fakt potrebujem byt partnerom obletovana aspon obcas, potrebujem pozornost (masaz, sviecky..) obcas sa citit dolezita, milovana.
asi potrebujem este psychicky vo vztahoch dospiet. Aj ked mam 24
"On v tebe vidí Bohyňu"
BLA BLA BLAAAAAAAA
Sú to keci, človek ich takýchto vyprodukuje len ohľadom seba denne na tony nie to ešte ohľadom iných do ktorých nevidí.
Všetko jebeš na seba, ja sa ti potom nečudujem že hysterčíš, šak ty musíš byť zo seba nonstop sklamaná a frustrovaná. Ešte aj keď o ňom napíšeš ako niečo dojebal zároveň ho obhajuješ. Nevidíš v ňom proste tak trochu o veľa viac ako v skutočnosti je?
Ty potrebuješ podľa mňa dospieť skôr vo vzťahu k sebe. Je normálne chcieť byť obletovaná, všimaná a dôležitá vo vzťahu. Veď keby nie, tak tu všetci žijeme v kamarátstvach s benefitmi a základ rodiny tvorí 3 a viac rodičov.
moze jedna normalna zdrava zena vobec pol sekundy premyslat nad tym, ze by bola s niekym takymto?? nemoze v ziadnom pripade podla mna, fakt nemam slov o____O jedine nejaka labilna chuderka co presne toto potrebuje, aby jej niekto sliapal po krku cely zivot, proste dievca so zdravym rozumom nemoze nad tymto fakticky ani len premyslat, laska nelaska toto je wtf proste
pekne tu bolo niekde napisane, ze teraz pluvanec, za pol roka to moze byt napriklad facka a za rok ta zmlati jak zito.
co ma ale mrzi najviac je, ze pre takychto kokotkov si zeny z akehosi zahadneho dovodu vsugeruju ze "na viac nemam", "ja som ta zla", "mam vysoke naroky" a blablabla, pricom niekde na svete urcite je niekto, kto by sa k tebe spraval tak, ze pre neho aj nieco znamenas. nehovorim, ze musis najst "perfect match", ale to aby na teba partner neplul (fakt, preboha...), alebo aby bral teba ako partnerku za prioritu, takych je dost. cele je to proste smutne.
Tak sa venuj prosím ťa konečne sebe keď je ten vzťah pase. Naozaj len pár týždňov. Čo najmenej myšlienok na neho a robiť konečne veci, ktoré si chcela robiť ale miesto nich si sa prispôsobovala jemu. Len to skús a ručím ti zato, že ťa opustí hysterčenie, zmeníš pohľad na to čo k nemu vlastne cítiš a čo podľa teba cítil on k tebe a hlavne zas sa ti zrovná myseľ a budeš schopná o sebe a svojom okolí o dosť triezvejšie uvažovať.
praveze mija sprosta hlava opantana potrebuje precitat ze on tiez robil zle a nie len ja som ta zla.
Popravde ked ma oplul, vymazala som vsetko od vsadial co sa ho tykalo.
No on mi pisal ze sa citi ako najvacsie hovno za to co urobil, ale ze som ho v podstate k tomu vyprovokovala.
Ano, musim sa otriast a ist dalej.
Urcite ho nebudem kontaktovat.
Po druhé. Neviem si predstaviť provokáciu ktorá by ma donútila opľuť svoju partnerku
Po tretie Neviem si predstaviť všeobecne situáciu v ktorej by som svoju partnerku opľul, nie to ešte v konečnom dôsledku zhadzovať na ňu.
Tak proste ak si mu neopisovala to ako ti nejaká cudzia klobása robila dobre niekde na plné hrdlo a pred neviemkoľkými ľuďmi tak je podľa mňa vrchol kokotizmu si pred niekým toto uznať s tým že si si za to aj tak mohla ty.
Ako už začínam mať pocit, že ten človek ti tak trochu dosť dojebal sebavedomie. Tak sa vzchop lebo je jasné že nie je všetko tvoja chyba a ak to nevidíš tak si dosť ohlúpnutá.
A ak si myslite ze neviem o tom ze som hlupa...sama sa sebe divim. Normalna vyrovnana a sebavedoma zena by ho poslala hned do prdele.
Lenze retardovana zamilovana ja...
Boli aj krasne chvile.
Boli aj hnusne chvile.
Mozno sa bojim samoty, mozno sa ze bez neho mi bude lepsie.
Povedal len- nemas rypat.
Ja osobne som nazoru ze by mu mal povedat - ok, sere sa tam kde nema ale nevyskakuj na nu, je opita alebo ja neviem nieco podobne.
Potom sme sli na stanicu, tam ma nechal, isiel s kamaratmi a potom sa vratil a zbytok poznate....
Som fakt tak zla osoba?
Aha takže ťa nechal opitú na stanici a opľul ťa lebo si zaryla do pre kamaráta citlivej témy? To by tu v mojom okolí chodilo asi veľa oflusaných báb a ak si to teda len nedržia v súkromí a na von sa vždy poriadne nepoutierajú tak nie, nie si zlá kvôli tomu...
Ten moj mi napisal ze som tak jeb**ta p**a a ze nikto so mnou nevydrzi.
Je pekne citat ze nie vsetko bola moja vina, ze som fajn len nemam jasno.
Vsetkym Vam dakujem ♥
Je to neuctivy pako.
Sebec.
Este party chlapec.
Musi dospiet a ja sa dat dokopy.
Budem plavat, chodit do kniznice, s kamaratkami obcas zatancujem, budem cvicit.
Kdesi na fb som citala- neplac pre chlapa ale drepuj nech vidi aku ritku stratil
Ako tu zaznela rada- urob sama seba stastnou, ten napad sa mi paci. Zasluzim si.
K***a ze hej.
sklamal ťa opätovne
predstav si ten scenár, rodina, deti, starosti, choroba, beznádej...
ty potrebuješ po svojom boku človeka, ktorý si ťa bude vážiť, navzájom sa rešpektovať, milovať, vedieť sa pochopiť a byť každú sekundu svojho života s tebou....
nie, nie moja drahá, trieť je obrovská obeta a ty si nezaslúžiš byť s takýmto človekom...
aj keby ho to neviem ako mrzelo, tak toto sa vazne nerobi. teda robi,ale nemalo by sa.
Odkedy s ním nie som odišiel do zahraničia odkiaľ sa mi pripomína, vypisuje ako veľmi všetko ľutuje, ako sa zmenil, ako by to všetko chcel vrátiť naspäť, no ja už konečne viem, že to všetko sú len prázdne reči, lebo takí chlapi sa nemenia... cítim sa oveľa lepšie teraz keď som sama a zisťujem, že je plno chlapov, ktorí sa ku mne správajú ako ku princeznej, ktorí by sa ku mne nikdy nezachovali ako on.... Preto nezúfaj, že vzťahy v dnešnej dobe sú také/také a preto by si s ním mala ostať- to je blbosť. Nájdi si niekoho kto by si ťa vážil, lebo chlap nikdy nebude oddaný žene, ktorá je pre neho len handra.
zlatko vykašli sa na to...nie je to frajer pre teba, chceš iný život, očividne si ťa chlapec neváži.
get over it, nájdeš lepšieho!