Predstav si hypotetickú situáciu. Máš partnera a jeden z vás na nejaký čas odcestuje. Vo vzťahu už predtým boli problémy, ale až počas odlúčenia si začneš byť na 250% istý, že ho chceš ukončiť. Spoznáš niekoho, možno sa zaľúbiš, možno si len chceš užiť ta
resp, najprv by som mu to oznamil cez telefon/inac, nic nerobil a potom prisiel a tak sa s nim osobne napriklad..ak by stacilo to prve, tak prve ale dokym by nebolo nieco ukoncene, nic by som nerobil..
a navyse, ja som clovek, ktory sa nenecha len tak niekym opantat, aj keby boli problemy etc, takze v mojom pripade velmi nepripada do uvahy..
Paradoxne asi,ale na živo už rozchod taký ako bol naposledy nechcem zažiť.
Čiže ak to aj tá druhá strana tak pociťuje a proste vie,že sú problémy a tak ďalej..tak prečo to neoznámiť aj elektronicky. A nebudem sa hrať na morálnu ked neviem ako by som sa zachovala v takej situácii ked som ešte nezažila takú. Nevidím dôvod ak to cítite obaja narovnako čakať na nejaký "deň D" kedy si to poviete oficiálne a odvtedy "už je koniec akože". Koniec je vtedy ked sa človek rozhodne to ukončiť (samozrejme opakujem -ak to aj ten druhý tak berie,že vidí,že sú problémy etc a nie ked bezhlavo miluje ešte,to by som nevedela tak raniť)
normalne by som to napisal cez net,popisal vsetko co je vo veci..by bolo by hlupe ak by sa to natahovalo a daval jej nadej..je to ine dat na dialku konec cez net ako dat cez net konec niekomu kto byva iba par km..ked nie metrov
som starodávno- trápno- moralisticky založená, takže by sa mi to stať nemohlo, v prvom rade by som si s nikým nezačala len tak z dlhej chvíle, ale až keď sa rozhodnem a v takom prípade si za rozhodnutiami stojím a nepozerám po iných chlapecoch aj keby boli neviem ako dokonalí , lebo som trápne férová
poznám taký prípad keď nemenovaná odišla pracovať do zahraničia, po mesiaci si tam našla niekoho a s priateľom po trojročnom vzťahu sa rozišla 1 sms
a čo sa týka mňa, tak keby že máme problémy vyriešim ich ešte pred odchodom a určite nie tak, že si tam nájdem niekoho iného a ak by som odišla bez vyriešenia tých problémov a tam som si istá, že to už chcem ukončiť, tak aj tak sa tam s nikým nijakým spôsobom nedám dokopy, už len z úcty k priateľovi a nie som typ, ktorý by hneď mal chuť byť s niekým iným, skôr by som sa vyhýbala chalanom a je to celé choré...
moj nazor je taky ze nechapem moc ludi ktori po rozchode hned bezia po diskotekach a podobnyh veciach..ze idu si uzivat..ked som niekoho fakt miloval tak asi ten rozchod pre cloveka aj nieco znamena...a ja by som to povedala osobne...ten verdikt...urcite teda nesuhlasim s tym ze niekdo hned po rozchode si s niekym zaacne..to je potom jasne ze toho cloveka pred tym skoro vobec nemiloval...
no pockat..ked mesiac dva...no tak to podla ma nuplne staci cez telefon...pretoze je to lepsie jako v pismenkach to len napisat..a proste ked je tam ta dialka je to podla mna ospravedlnitelne,,,
úplne rovnaký prípad som zažila, predtým sme boli spolu asi 10 mesiacov (plný klamstiev) než odišiel na 2 mesiace. proste som sa sním rozišla. Pochopil to a neľutujem to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a navyse, ja som clovek, ktory sa nenecha len tak niekym opantat, aj keby boli problemy etc, takze v mojom pripade velmi nepripada do uvahy..
kazdopadne, som najprv za ukoncenie
Čiže ak to aj tá druhá strana tak pociťuje a proste vie,že sú problémy a tak ďalej..tak prečo to neoznámiť aj elektronicky. A nebudem sa hrať na morálnu ked neviem ako by som sa zachovala v takej situácii ked som ešte nezažila takú. Nevidím dôvod ak to cítite obaja narovnako čakať na nejaký "deň D" kedy si to poviete oficiálne a odvtedy "už je koniec akože". Koniec je vtedy ked sa človek rozhodne to ukončiť (samozrejme opakujem -ak to aj ten druhý tak berie,že vidí,že sú problémy etc a nie ked bezhlavo miluje ešte,to by som nevedela tak raniť)
normalne by som to napisal cez net,popisal vsetko co je vo veci..by bolo by hlupe ak by sa to natahovalo a daval jej nadej..je to ine dat na dialku konec cez net ako dat cez net konec niekomu kto byva iba par km..ked nie metrov
a čo sa týka mňa, tak keby že máme problémy vyriešim ich ešte pred odchodom a určite nie tak, že si tam nájdem niekoho iného a ak by som odišla bez vyriešenia tých problémov a tam som si istá, že to už chcem ukončiť, tak aj tak sa tam s nikým nijakým spôsobom nedám dokopy, už len z úcty k priateľovi a nie som typ, ktorý by hneď mal chuť byť s niekým iným, skôr by som sa vyhýbala chalanom a je to celé choré...