Dlhú dobu si všímam, že veľké množstvo vzťahov sa rozpadlo práve po tom, čo dievča zmaturovalo (chalan bol starší). Stalo sa to ľuďom čo som poznal aj mnohým neznámym.
Myslím si že to môže byť spôsobené tým, že maturita a skončenie strednej školy je akým
Podľa mňa to je tým že ľudia ani nevedia ako sa majú správať vo vzťahu a chcú proste nájsť top-bohoveho-idealneho-pičuza/zku-zktorou-zhnijú do konca ich života bez jediného problému a hádky a rozporu ...ale keďže to takto nefunguje tak sa na nich len zasmejem a pohladím ruku ,tá je verná nech sa deje čo sa deje
u kamošiek to bolo tak,že ony sa chceli učiť a chalani im vyčítali,že spolu trávia málo času,potom prišli veci ako "už ma nemiluješ" atď. takže veľa prípadov je aj nulová tolerancia zo strany chlapov na mladšie priateľky,ktoré majú nejaké tie povinnosti,čo chlapi nevedia pochopiť
Podla mna skor sa rozidu az potom, ked pojdu na vysku ak teda kazdy pojde do ineho mesta.. Samozrejme nie je to pravidlo, ale u vela ludi v okoli to tak bolo, ze chalan bol starsi, baba odisla prec a nevydrzali spolu alebo boli rovnako stari, len kazdy v inom meste.
však maturity dokopy aj s akademickým týždňom a prijímačkami trvajú cca 3 týždňe tak si už nejaký čas nájdem. ľudia sa neučia od rána do večera každý deň a predsa budem rešpektovať že sa momentálne nemôžeme stretávať lebo máme povinnosti poďa mňa tie vzťahy asi nemali perspektívu alebo sa rozišli preto aby si užili "posledné leto bezstarostného stredoškolského života"
keď sa rozchádzajú po maturite(z dôvod že sa veľa učí jeden z dvojice a nevenuje sa tomu druhému), to si budú aj po každom skúškovom hľadať nového partnera? to je smiešne
Ježiš presne! Ja som dostala kopačky hneď po maturite! Ale maturovali sme naraz (teda on o týždeň neskôr). Vysvetľujem si to tak, že mi nechcel spôsobovať depku pred maturou alebo počas nej, tak s tým počkal týždeň. sakra ešte teraz je mi na plač
ja ti nevim Karle, ale tieto hlupe dovody vymenovane vyssie, ze bud nemal bud muz alebo zena cas, lebo sa musela ucit?? wtf?? su kraviny. Ludia uz po maturite maju ego hoviace si na saturnovych prstenoch, lebo uz su bossovia a bossice vysokoskolaci takze uz si zasluzia niekoho vazneho, a poriadneho, cize nejake trulko/ kravka zo strednej nema perspektivu pre nich, a tak nasleduje rozchod, lebo na vyske na nich caka niekto poriadny. Takym to sposobom to pokracuje az do skonceni vysky, a potom z peknych dievcat su zlatokopky, slapky a utieracky rakuskych zadkov a z tych sikovnych bud karieristky majuce cas na svojho psika, ale nie na muza. A z muzov bud vyrastu frustrovane primitivne hovada za pasom s minimalkou, ale s audinou alebo su sikovni a sa niekde uplatnia za poriadnu mzdu a maju zaujem zlatokopiek. No je to na picu, co ti poviem Ziadna laska....
@3 dafuq, to akoze vysokoskolacka ma viac povinnosti ako pracujuca zena, hej? a ved jasne, co by nie, preto si predsa narazila pracujuceho chlapa uz na strednej.
cele je to na smiech, chlapi si hladaju mlade baby kvoli sexu a babam to nevadi lebo "frajirek mi kupi auticko!!" cele zle..
verim tomu, ze skor stretnem yetiho na jednorozcovi, nez babu na normalny vztah. ale kaslat, samemu mi je dobre tiez.
a preco sa rozchadzaju netusim, s takymto fenomenom som sa este nestretol. ale asi sa im otvoril obrovsky, slobodny svet, v porovnani s ktorym je vztah zanedbatelny..
ach boze, nemozem ja rozmyslat nad takymito temami, lebo ma len rozculi, aki su dnes ludia blbi.
Lebo zmúdrejú.
Ale nie, podľa mňa to súvisí s tým, čo si napísal - uvažuje, čo ďalej, chce sa niekam pohnúť, myslí si, že na výške nájde niečo lepšie, odsťahuje sa z mesta, chce si užiť leto atď.
A nevieš, ako to funguje po štátniciach?
ja myslím, že je to nereprezentatívnym výberom ľudí, ktorých si všímaš. že sa príliš sústredíš (alebo že fakt ty konkrétne poznáš viac ľudí), čo sa rozišli po maturite, ale reálne keby spravíš výskum tak by si zistil že to číslo je zrovnateľné s rôznymi inými dôvodmi. no a myslím, že to čo píšeš, môže byť jeden z dôvodov, ale že to nie je nejak všeobecne aplikovateľné, ako skoro nič týkajúce sa vzťahov medzi ľuďmi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
cele je to na smiech, chlapi si hladaju mlade baby kvoli sexu a babam to nevadi lebo "frajirek mi kupi auticko!!" cele zle..
verim tomu, ze skor stretnem yetiho na jednorozcovi, nez babu na normalny vztah. ale kaslat, samemu mi je dobre tiez.
a preco sa rozchadzaju netusim, s takymto fenomenom som sa este nestretol. ale asi sa im otvoril obrovsky, slobodny svet, v porovnani s ktorym je vztah zanedbatelny..
ach boze, nemozem ja rozmyslat nad takymito temami, lebo ma len rozculi, aki su dnes ludia blbi.
Ale nie, podľa mňa to súvisí s tým, čo si napísal - uvažuje, čo ďalej, chce sa niekam pohnúť, myslí si, že na výške nájde niečo lepšie, odsťahuje sa z mesta, chce si užiť leto atď.
A nevieš, ako to funguje po štátniciach?
Ty vieš čo napísať